Katalogu nosūtīju.
1. Par medībām internetā var atrast daudzus video, kuros redzams, kas notiek ar to dzīvnieku.
2. Arbaletu uzvilktā stāvoklī var turēt 3-4 stundas.
3. Bez komentāriem - man šāda izrīcība nedraud, jo mežā neeju un savā mūžā nevienu dzīvnieku neesmu nogalējis, ak jā, ar automašīnu vienīgi.
Ir interese par katalogu. Lūdzu atsūtiet uz lesterss@inbox.lv un vēlams ar saviem vai lietotāju komentāriem.
Par medībā padomāju tā:
1) tas lops dabūjis bultu bez šoka bļaus kā traks pa visu mežu;
2) ne katrs arbalets var tikt turēts ilgstoši uzvilktā stāvoklī un nezaudēt savas īpašības. Šaubos vai klusā laikā iespējama klusa uzvilkšana un sariktēšana. Lokam vēl varbūt.
3) katrs, kas tiks noķerts ar bultām mežā, visicamāk dabūs pa ļocku no medniekiem ar pričendāļu konfiskāciju.
Sakārtot papīrus-it kā būtu tik vienkārši. Lai es dabūtu sporta kategoriju- 3mēneši jābraukā(110km)uz sporta klubu,tad eksāmens... un tālāk vairs neklausījos,nereāli.
Varētu man arī katalogu atsūtīt? ivog@apollo.lv
1. Par medībām internetā var atrast daudzus video, kuros redzams, kas notiek ar to dzīvnieku.
2. Arbaletu uzvilktā stāvoklī var turēt 3-4 stundas.
3. Bez komentāriem - man šāda izrīcība nedraud, jo mežā neeju un savā mūžā nevienu dzīvnieku neesmu nogalējis, ak jā, ar automašīnu vienīgi.
Par medībā padomāju tā:
1) tas lops dabūjis bultu bez šoka bļaus kā traks pa visu mežu;
2) ne katrs arbalets var tikt turēts ilgstoši uzvilktā stāvoklī un nezaudēt savas īpašības. Šaubos vai klusā laikā iespējama klusa uzvilkšana un sariktēšana. Lokam vēl varbūt.
3) katrs, kas tiks noķerts ar bultām mežā, visicamāk dabūs pa ļocku no medniekiem ar pričendāļu konfiskāciju.