nu gan dod, tad kad neko neviens nedara vai neapmāca arī slikti, dara un apmāca arī slikti, laiks tā kā laiks vienreiz pieaugt nevis sēdēt stūrī ņurdēt par to, ka slikti.
Arī maksa jau nav nekāda astronomiskā 25 LS, var taču noziedot no kolektīva katla un vienu cilvēku aizsūtīt, būs labums visam kolektīvam, ja nemaldos jebkurā vietā kur pieņem medījamos dzīvnieku prasa cilvēka parakstu ar šo konkrēto PVD izsniegto dokumentu.
Pats esmu šos kursus beidzis. Varētu teikt,ka pasākums stipri komisks.Ja vienā kolektīvā medī praktizējošs vetārsts un es ar A4 formāta lapeli-apliecību, tad nododot gaļu pārstrādei, noteicošais galavārds būs mans(protams ar visu atbildību)un nevis profesionāļa.Galu galā es taču esmu samaksājis 25Ls un veselas 6 stundas pavadījis lekcijās.
Tas ir tikai kārtējais naudas izspiešanas un prasību uzspiešana kolektīviem. Murgs gatavais. Tiem visiem jautājumiem jābūt jaunā mednieka apmācības programmā un viss atrisināts. Pareizi jau vīri teica kāda ir starpība starp šofera,mednieka ,vai policista medicīniskajām komisijām -NEKĀDA. Valstiska mēroga naudas izspiešana. Vai tas jau nevelk uz cilvēktiesību pārkāpšanu????????? Ja reiz tā komisija ir izieta ,tad der visam un punkts. Bija jau šis jautājums pacelts ,bet tā arī bez atbildes palika:(
ja medīju ta medīju TIKAI priekš sevis nejau lai nodotu kādam uzpircējam...vai ta ir vajadzība adot kādam uzpircējam tas tak ir jūsu laiks un atpūta ,neu vērts kaut kur adot savu medījumu...
Andrej Bilinski, ļoti pareizi sacīts!
Varbūt medniekiem.lv valde spētu noskaidrot, kāpēc šādas atšķirības tām komisijām? Tiešām vajag tikai noslaukt naudu?
Gunti, Es jau pacēlu šo jautājumu Biedrības valdes sēdes izskatīšanai un nobalsoja ,ka vajag izskatīt ,bet tā arī palika klusums.Mums arī kolektīvā ir sertificēts vetārsts un PVD pārstāvis, un kāds man mēģinās iestāstīt ka viņi ir stulbāki par kadru, kurš pāris stundas NOKLAUSIJIES lekciju.Murgs ......
Arī maksa jau nav nekāda astronomiskā 25 LS, var taču noziedot no kolektīva katla un vienu cilvēku aizsūtīt, būs labums visam kolektīvam, ja nemaldos jebkurā vietā kur pieņem medījamos dzīvnieku prasa cilvēka parakstu ar šo konkrēto PVD izsniegto dokumentu.
Varbūt medniekiem.lv valde spētu noskaidrot, kāpēc šādas atšķirības tām komisijām? Tiešām vajag tikai noslaukt naudu?