Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - LMKA 45.Vislatvijas medību suņu izstāde.

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 8 lietotāji. Komentāru skaits 4. Pēdējais viedoklis 19.07.2011. 11:58
Ar medībām saistītās tēmasIzstādes

Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2022-04-20 15:52
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
15.07.2011. 16:19
Prieks Aldi ka saņēmies -tikai redzot Tavu tekstu neizskatās ka Tu to rakstītu skaidrā prātā...
Ko nozīmē pabarojies...LMKA SILE BIJA UN CIK NOPROTU ARī IR TUKšA.Sajēga par suņiem-tāda kā tev ,Armandam,Normundam un citiem līdzīgiem - vienādi sūdīga,cenšos saprast Latvijas dzinēju tāpēc konsultējos R.Stalidzānu, ar ko tad vel...varbūt vari ieteikt...Par Siliņa grāmatu.Tā IR UN PALIKS SILIņA grāmata protams ja izdosies izdot...Medību fonda nauda 400LS tika izmantota TEKSTA SAGLABāšANAI kurš arī glabāšjās ZM (nebūtu lieki piebilst ka DALDERI līdzfinansējumā ieguldīja 500LS) Izdošanai vel nepieciešami 4000LS...ja tev ir tāda summa vari piedalīties tev takš patīk pazīmēties...
Nevar nozakt to kā nau ... toties Tu ,Salmiņš,Vargānovs neļāvāt izveidot darboties spējīgu, kautvai LMKA iekšēnie,kvalifikācijas komisiju ,kura ķertos klāt cilcdarba pārkāpējiem...kā vēlāk izrādījās tava pakaļa bija visvairāk sasmērēta.Man ir kauns ka ar Tevi esmu strādājis suņu darbu vērtējumos...tagad saprotu kāpēc M. Kalniņš tevi bieži atstāja vārtus sargāt...tur Tev arī vieta.
Slēpts
15.07.2011. 17:01
Ko tik te nedabū salasīties!
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
18.07.2011. 11:33
Vai būs arī kāda reportāža no izstādes?
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2011-08-20 12:25
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Mazsalaca
Medību stāžs: no 1979.gada
Aprīkojums: kaut kas jau ir
Suņi: R.S.laika
19.07.2011. 11:58
A.god. LMKA vīri! Ja Jūs zinātu cik sūdīgi paliek ap sirdi, ka izlasa visus šos mēslus! It kā nu Jums jau nu vajadzētu iedomāties, ka Latvijā taču ir simtiem mednieku, kuriem ir suņi, un viņi nebūt negrib piedalīties šajās " razborkās ". Es suņus audzinu un eju ar tiem medībās jau gadus divdesmit... nav problēmu - kādu izaudzinu tāds ir ... Bet, kur ir mūsu kinologi, kuri vienreiz varētu sakārtoties tā, ka es varētu būt priecīgs un lepns aizbraukt uz izstādi, zinot, ka manu suni vērtē atzīti, gudri, izglītoti un starptautiski atzīti eksperti, ka manam medību sunim ir pareizie dokumenti, pareizās lauku pārbaudes, ka tas tiek atzīts starptautiski, ir tiesīgs piedalīties vaislas darbā! Citādi LKF ir tie it kā pareizie izstāžu suņi, LMKA tie it kā neatzītie darba suņi, nedod Dievs tie vēl savā starpā sapārojas, tad mednieka suns vispār tad ir starp debesīm un zemi - ne pie LKF, ne pie LMKA. Bet, ja suns ir gan skaists, ar labu eksterjeru, gan ar medību instinktu apveltīts, strādājošs - tad es gribētu, lai viņu atzīst, lai viņam ir pēcnācēji un labās īpašības tiek saglabātas un izkoptas! Labus suņus nevar izaudzēt vienam mazam kantorim ņemoties savā starpā! Jāiet pasaulē! Vismaz briežu audzētāji to ir sapratuši! Kad suņu audzētāju vadītājiem nāks padoms? Bet laikam jau Latvietis ir īpatnējs radījums ... tāpēc jau basketbolā vai hokejā mums izredžu nav ... jo tā ir komandas spēle! Mēs tikai tribīnēs esam varoņi, tur var izbļaustīties, iedzert alu, izlamāties, un protams visiem stāstīt kā vajag spēlēt, bet,vot, tie nu gan ir stulbeņi ( pārējie, protams ).