Ir te kāds, kurš lieto gtr12 meža fotokameru? to, kas sūta bildes pa mms un telefonu vai pa gprs uz e-pastu? netieku galā ar uzstādījumiem lai tur veiksmīgi viss funkcionētu.
Ir doma iegadaaties fotokameru Bushnell,bet baida tehniskajos parametros noradiitaa tempretuura kuraa taa speej darboties un taa buutu -5° F to 140° F.Uztrauc vai taa darbosies pie -20 un vairaak graadiem zem 0-les.
Paldies Arnold K.
Arnold,bet shaj kamerai par kuru Tu runaa arii tehniskajos datos ir noradita shada tempretuura liidz -5.Vai Tu iegadajies LV?
Man ir doma sutiit no US.Tapeec pieljauju ka Tavejaa varbuut ir paredzeeta E.S.
Vai vari pastastiit par shiem knifiem.
Vai tieshaam ir tikai viens mednieks kas ir lietojis Bushnell kameras`??????? :(.
Ir doma iegadaaties fotokameru Bushnell,bet baida tehniskajos parametros noradiitaa tempretuura kuraa taa speej darboties un taa buutu -5° F to 140° F.Uztrauc vai taa darbosies pie -20 un vairaak graadiem zem 0-les.
Vai tiešām skolā vairs nemāca, kā temperatūru no Fārenheita skalas uz Celsiju pārrēķināt?? Tavi norādītie -5 F ir apmēram -20 C, tā ka ražotaja norādītais temp. diapazons ir ok priekš Latvijas apstākļiem. Zem -20 var strādāt un var kādreiz arī nenostradāt, galu galā domāts jau amatieru lietošanai nevis polārpētnieku ekipējumam.
-5 pēc fārenfeita ir kautkur -20 pēc celsija, bet jārēķinās, ka beterijas sala laikā stipri ātrāk izbeigsies.
Paldies Vairi, pēc apraksta spriežot tā kamera ir stipri līdzīga tai, kas ir manā rīcībā un ja tas ir tā. Pagaidām iespaidi nav tie labākie par to brīnumu.
Varbūt kāds var pateikt? Man ir kamera Acron LTL-5210A (freewolf.lv arī līdzīgu piedāvā)reāli praksē ir viena fignja, proti, ja pieliek pie barotavas kur ir gara zāle tad dienas laikā zalei vējā kustotoes kamera nepārtraukti uzņem fo4enes! Vai ir kāda fīča kā to apiet, vai vienkārši ar izskapti jāiet un lielā zāle jānokapā???
Otrs jautājums ir tāds: Man ir doma iegādāties fotokameru, kuru nebūtu žēl ka nospers, proti no lētā gala, tāpēc ko jūs sakat par pirmo moultrie modeli D-40 (laikam tā viņu sauca, tā ir tā melnā kaste ar parasto zipspūldzi) gan jau pa kādiem 40Ls varētu atrast.... Kāds tas aparāts ir, nav pēdējais mēsls par kuru nav vērts pat tos 40Ls atdot???
Jaani Shmit,zini ko,es nemaz skolaa neesmu gaajis.Bet vienalga liels paldies Tev par info.
Paldies arii Arturam.
Varbuut varat padaliities par kuru modeli ir runa,ar kuru neesat apmierinaati.Ir doma njemt tieshi Bushnelli.
Man pirmā bija D-40, bildēja tīri nekas, vienīgi nakts bildēm meta kaut kādu violetīgu toni virsū, bet tā- saprast un atšķirt jau varēja kas ir kas. Bet ir bijuši gadījumi, ka pēc zibspuldzes zibeņa kuilis vairs tur nerādās, laikam mācība bijusi no luktura, cits atkal pozējās kā īsts modelis! Un redz jau arī to infrasarkano tie dzīvnieki, protams, nav jau tā, ka sarkanais pa visu lauku, bet tomēr diožu uzplaiksnījumu redz, un ne tikai brieži, bet arī cūkas, ceru, ka bilde pievienosies...
Arnold,bet shaj kamerai par kuru Tu runaa arii tehniskajos datos ir noradita shada tempretuura liidz -5.Vai Tu iegadajies LV?
Man ir doma sutiit no US.Tapeec pieljauju ka Tavejaa varbuut ir paredzeeta E.S.
Vai vari pastastiit par shiem knifiem.
Vai tieshaam ir tikai viens mednieks kas ir lietojis Bushnell kameras`??????? :(.
Paldies Vairi, pēc apraksta spriežot tā kamera ir stipri līdzīga tai, kas ir manā rīcībā un ja tas ir tā. Pagaidām iespaidi nav tie labākie par to brīnumu.
Otrs jautājums ir tāds: Man ir doma iegādāties fotokameru, kuru nebūtu žēl ka nospers, proti no lētā gala, tāpēc ko jūs sakat par pirmo moultrie modeli D-40 (laikam tā viņu sauca, tā ir tā melnā kaste ar parasto zipspūldzi) gan jau pa kādiem 40Ls varētu atrast.... Kāds tas aparāts ir, nav pēdējais mēsls par kuru nav vērts pat tos 40Ls atdot???
Paldies arii Arturam.
Varbuut varat padaliities par kuru modeli ir runa,ar kuru neesat apmierinaati.Ir doma njemt tieshi Bushnelli.