WEATHERBY budžeta klases ieroči no minētajiem trim brendiem būs vis kvalitatīvākie.
1. Weatherby Vanguard tiek ražoti Japānā! Par Japāņu kvalitāti spriežiet paši - tāpēc arī vis dārgākais no konkurentiem.
2. Stobra garums vienīgajam 61cm.
3. Aizslēga darbība vis patīkamākā, pat krietni pārāka par CZ.
4. Pachmayr firmas laides amortizators - ļoti laba kvalitāte un perfekti apsorbē lielos kalibrus.
5. Synthetic versijā laides daļa aizpildīta ar speciālām putām, lai piesitot pie tās neskanētu kā tukša muca!
Vairāk informācijas šeit http://www.huberts.lv/lv
Ja kādi jautājumi tad rakstat.
Edgars Krilov!
Lai nevajadzētu lieku reizi tērēt savu laiku un dārgo smadzeņu nervu šūniņas, tad vari droši pameklēt arhīvā, jo bija ļoti daudz aprunāts un aprakstīts gan plusi gan mīnusi par tevis rakstītiem ieročiem. Protams laikam vieglāk visus ir aprunāt apmelnot kā Delfi komentētājus nekā caur meklēšanu atrast sevis vēlamo info!
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Svage 14+Meopta 3-12x56, Winchester SX3 Big Game Combo+ Optisan Prestige 6z 1-6x24, Savage Axis 223Rem tjūnēts+DELTA Titanium 2.5-16x50 SF IR
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
16.08.2011. 12:25
Lielākoties ir tukša muldēšana....izskatās ka piezēme ir atradusi precīzu adresātu!
Diemžēl daudziem mūsu tautiešiem viss ir tukša muldēšana kamēr nevar pierādīt dokumentāli. Kā daudzi saka tante teica, jo ticēt vairs nevienam nevēlas un negrib. Tad lūdzu iegādājies katru no šiem ieročiem un notestē, bet mēs paskatīsimies ko tu teiksi par tiem :)
Bet ja netici šeit forumā rakstītajam, pameklē Krievijas mednieku forumos, tur tiešām viss ir konkrēti aprakstīts par tevis interesējošo ieroci, bet ja tur atkal teiksi ka ir tukša muldēsāna, tad sorry, vairs man tev nav ko piedāvāk, kā pašam notesetēt ieročus. Tad būsi baigi lielais eksperts visās jomās un varēsi arī citus pamācīt!
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Svage 14+Meopta 3-12x56, Winchester SX3 Big Game Combo+ Optisan Prestige 6z 1-6x24, Savage Axis 223Rem tjūnēts+DELTA Titanium 2.5-16x50 SF IR
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
16.08.2011. 13:35
Tā jau ir ar to muldēšanu, paša komentāru skaits 1997:) Šajā tēmā jau esi uzrakstījis 2, un kād no tā ir labums? Jēga būtu, ja mums mulķiem būtu vismaz linkus no šī foruma ar attiecīgo ieroču apskatiem ierakstījis. Paldies kungi, kādu laiku šeit nerādīšos atkal, pārvācos atpakaļ uz guns.ru:)
Edgars gudroties visi protam, protams ja būtu laiks un nebūtu jāstrādā tad droši varētu atrast gan linkus, gan arī nepieciešamo info par interesējošo ieroci, bet nē vieglāk ir citiem morāli palasīt, pašam pagudroties ka visi ir muļki tikai es gudrais un mierīgā garā aiziet prom.
To protams daudzi var.
Kā jau minēju ja būtu laiks, daudz ko var pievienot vai atrast.
Tas vēlreiz norāda uz to ka pašam slinkums sev vēlamo info pameklēt, vieglāk citus apcelt ka ir muļki tikai ne sevi!
Kad man interesēja kads info tad es ne tikai šeit jautājos, bet izložņāju sev vēlamos saitus un forumus, izlasījos līdz zilam nelabumam, rezultātā pieņēmu pareizo lēmumu. Bet tā tev neviens nevarēs pierādīt ka re šis būs labāks ņem to. Tāpēc arī sarakstāmies forumā ko labāk pirkt no nē ,kādi mīnusi un vēl visādas lietas. Ja tagad sāks tikai rakstīt ko konkrēti tas ir links un viss, tad kāga jēga vispār būt forumā.
Protams gadās arī ūdeni paliet, bet kam negadās un pat ūdenī var atrast sev vēlamo info.
Kas meklē tas adrod.
Reiz gudram gruzīnam(izgudrotājam)bija dēls,izgudrotājs izgudroja mašīnu kurai vienā galā iedzina aunu,otrā galā ārā nāca desas.Pirmais kam izgudrotājs parādīja savu skaisto darbu bija paša dēls,kuram pēc darbības izrādīšanas uzdeva jautājumu,vai Tev ir jautājumi?Dēls labu brīdi domāja un tad jautāja,bet vai ir mašīna kurā iebāž desu un ārā nāk auns?Izgudrotājam aizsitās elpa,bet atbildi nevajadzēja gaidīt ilgi,(viņš taču bija gudrs Gruzīns-izgudrotājs)un tā skanēja,JEST KANEČNO-ETO TVOI MAM!
Slēpts
16.08.2011. 19:51
:D laba anekdote, Dzintar!
Un savu balsi atdodu par WEATHERBY (šajā cenu kategorijā).
Nespalvas! :)
1. Weatherby Vanguard tiek ražoti Japānā! Par Japāņu kvalitāti spriežiet paši - tāpēc arī vis dārgākais no konkurentiem.
2. Stobra garums vienīgajam 61cm.
3. Aizslēga darbība vis patīkamākā, pat krietni pārāka par CZ.
4. Pachmayr firmas laides amortizators - ļoti laba kvalitāte un perfekti apsorbē lielos kalibrus.
5. Synthetic versijā laides daļa aizpildīta ar speciālām putām, lai piesitot pie tās neskanētu kā tukša muca!
Vairāk informācijas šeit http://www.huberts.lv/lv
Ja kādi jautājumi tad rakstat.
Lai nevajadzētu lieku reizi tērēt savu laiku un dārgo smadzeņu nervu šūniņas, tad vari droši pameklēt arhīvā, jo bija ļoti daudz aprunāts un aprakstīts gan plusi gan mīnusi par tevis rakstītiem ieročiem. Protams laikam vieglāk visus ir aprunāt apmelnot kā Delfi komentētājus nekā caur meklēšanu atrast sevis vēlamo info!
Bet ja netici šeit forumā rakstītajam, pameklē Krievijas mednieku forumos, tur tiešām viss ir konkrēti aprakstīts par tevis interesējošo ieroci, bet ja tur atkal teiksi ka ir tukša muldēsāna, tad sorry, vairs man tev nav ko piedāvāk, kā pašam notesetēt ieročus. Tad būsi baigi lielais eksperts visās jomās un varēsi arī citus pamācīt!
To protams daudzi var.
Kā jau minēju ja būtu laiks, daudz ko var pievienot vai atrast.
Tas vēlreiz norāda uz to ka pašam slinkums sev vēlamo info pameklēt, vieglāk citus apcelt ka ir muļki tikai ne sevi!
Kad man interesēja kads info tad es ne tikai šeit jautājos, bet izložņāju sev vēlamos saitus un forumus, izlasījos līdz zilam nelabumam, rezultātā pieņēmu pareizo lēmumu. Bet tā tev neviens nevarēs pierādīt ka re šis būs labāks ņem to. Tāpēc arī sarakstāmies forumā ko labāk pirkt no nē ,kādi mīnusi un vēl visādas lietas. Ja tagad sāks tikai rakstīt ko konkrēti tas ir links un viss, tad kāga jēga vispār būt forumā.
Protams gadās arī ūdeni paliet, bet kam negadās un pat ūdenī var atrast sev vēlamo info.
Kas meklē tas adrod.
Un savu balsi atdodu par WEATHERBY (šajā cenu kategorijā).