Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
16.08.2011. 09:07
Vai brauniņam opcionāli ir pieejams maināmais paradoksa stobrs lodēm? Šaubos gan. Bet beneļļiem pārsvarā ir. Un līdz >120m šauj uz veselību. Tur gan jāskatās - kā kuram modelim un nevar ticēt mājaslapas info. Pacenties sazināties ar ieroču novitāšu guru Ilgvaru Zihmani un ātri tiksi pie prāta. Lai veicas.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
16.08.2011. 13:46
Cik man zinaams, tad Benelli Vinci NAV pieejams lozhu stobrs :(
Bet nu koleegja personiigaa pieredze raadija, ka ar Monolit 32gr 50m var dabuut faktiski lode lodee. Kritums uz 100m ~40cm.
Slēpts
16.08.2011. 14:12
Ja arī Browning pusautomātam ir iespējams dabūt ložu stobru, māc šaubas, vai Latvijā tas būs iespējams...
Benelli Vinci, kā jau domāts ASV tirgum, izskatās "kosmiski", bet tas pats Benelli Comfort vien ir.
Manam Comfort ir gan ložu stobrs gan garais gludais, ar maināmiem iekšējiem čokiem, maināmiem garajiem ārējiem čokiem.
Var šaut visos variantos, jebkuru munīciju, arī bezsvina skrotis, iet super precīzi.
Tā būtu pareizā izvēle, ja vēlas ļoti precīzu, nenokaujamu, drošu gludo pusautomātu.
Un tikai Comfort versijā ir 6 (sešu) stobru izvēle. http://www.benelli.it/Articoli...
Es nedomāju mest vel cik tur tos simtus pāri lai varētu šaut ar lodēm, cik šodien sazvaniju un noskaidroju abiem ieročiem vajadzētu darboties ar lodēm diezgan labi nemainot stobrus. Hubertā uz vietas ir Maxus, tikai tas man galīgi tālu, jāuzjautā būs Purnavmuižā vai viņiem tāds ir, ja nebūs tad ņemšu Vinči, pieņemot ka ies labi ar lodēm, bez stobra maiņas.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
16.08.2011. 16:18
Uldis, cik nu es esmu lasijis tajaa Benelli lapaa, tad Vinci ir faktiski no jauna uzkonstrueets tas paarlaades mehaanisms verkjim.
Taa, ka teikt, ka Vinci un M2 tipa trubas ir viens un tas pats iisti pareizi nebuutu. :)
Savukaart Comfortech laida, ir jau senaak bijusi.
Browningam ir tāda "nelaime" kā back-bored stobrs. Ar lodēm tas var neiet labi [es godīgi sakot, būtu pārsteigts, ja kāds back-bored ar lodēm ietu izcili], pārāk liels stobra diametrs. Tātad, vēlams pirms pirkt - pārliecināties šautuvē kas un kā.
Par Benelli Vinci - teikšu godīgi, pašreiz subjektīvi izskatās labākais, ko var dabūt par naudu...
"noskaidroju abiem ieročiem VAJADZĒTU darboties ar lodēm diezgan labi nemainot stobrus."
"ja nebūs tad ņemšu Vinči, PIEŅEMOT ka ies labi ar lodēm, bez stobra maiņas."
---------------------------------------------------------------------------------------
Nu tad netaisi pēc pusgada jaunu tēmu - "Help, help, galīgā pakaļā, ar lodēm neiet, ko darīt!
Bet gribēju universālu stobru! Nožilīju tos pāris simtus."
-------------------------------------------------------------------
Kas der visam, neder nekam.
Centīšos sazvanīt un tikt skaidrībā.
Bet nu koleegja personiigaa pieredze raadija, ka ar Monolit 32gr 50m var dabuut faktiski lode lodee. Kritums uz 100m ~40cm.
Manam Comfort ir gan ložu stobrs gan garais gludais, ar maināmiem iekšējiem čokiem, maināmiem garajiem ārējiem čokiem.
Var šaut visos variantos, jebkuru munīciju, arī bezsvina skrotis, iet super precīzi.
Tā būtu pareizā izvēle, ja vēlas ļoti precīzu, nenokaujamu, drošu gludo pusautomātu.
Un tikai Comfort versijā ir 6 (sešu) stobru izvēle.
http://www.benelli.it/Articoli...
Taa, ka teikt, ka Vinci un M2 tipa trubas ir viens un tas pats iisti pareizi nebuutu. :)
Savukaart Comfortech laida, ir jau senaak bijusi.
Par Benelli Vinci - teikšu godīgi, pašreiz subjektīvi izskatās labākais, ko var dabūt par naudu...
"ja nebūs tad ņemšu Vinči, PIEŅEMOT ka ies labi ar lodēm, bez stobra maiņas."
---------------------------------------------------------------------------------------
Nu tad netaisi pēc pusgada jaunu tēmu - "Help, help, galīgā pakaļā, ar lodēm neiet, ko darīt!
Bet gribēju universālu stobru! Nožilīju tos pāris simtus."
-------------------------------------------------------------------
Kas der visam, neder nekam.