Aprīkojums: IZ 27EM, Benelli Vinci, Tikka T3 300 WIN MAG, Marlin 983T
Suņi: Taksis
18.08.2011. 16:51
Gadu lietoju Benelli Vinci (760mm) es ļoti apmierināts. Pirku pamatā putnu medībām. 5 iekšējie čoki jau bija komplektā. Šaušanai ar skrotīm esmu izmēģinājis visus - forši. Lodes pārāk daudz neesmu izšāvis. Grūti spriest vai vaina bija lodēs, ierocī vai šāvējā - dupleks monolīts (magnum) 60 metros mērķī iegāja plakaniski. Jebkurā gadījumā 40 metros ruksis novēlās kā laksts, lai arī trāpījums nebija no tiem precīzajiem.
Slēpts
18.08.2011. 17:27
nekads atrums tur nezudis, lodei tak apaksa ir prapels gazu noblivesanai un vins ir pietiekosi liels, lai noblivetu to pasakumu ari patrontelpa, kur diametrs kanalam ir 20.4 mm.
Par Vinci runājot. Šogad ir izlaists uzlabots vinci mdelis Super Vinci, kam ir uzlabota ergonomika. Palielināts attālums laidnes spalā, pie gaiļa , lai ērtāk pirkstus var novietot un izmainīta pastobres forma, kas to ļauj ērtāk satvert un arī drošinātāja pogas konstrukcija. Pats turēju rokās abus modeļus, Jaunajam Ergonomika ir tiešām ērtāka. Bet cik zinu, tad LV tirgū vēl nav parādījies.
Slēpts
24.08.2011. 13:01
Pēc teh.dok. tam super vinci atšķirībā no parastā ir 89 patrontelpa.
Aprīkojums: Benelli (gludais), Strasser un 2 labi naži
Suņi: vēl nav
Medību trofejas: 28
24.08.2011. 16:33
Lietoju Benelli Comfort jau daudzus gadus. Tūkstošiem patronu izšauts šautuvē. Protams arī medībās daudz. Nav bijušas nevienas problēmas ar šo ieroci, ne lietū, ne dubļos, ne ziemā, ne vasarā. Tas ir labākais ar ko pats esmu šāvis. Tur viss ir pārdomāts, tur viss ir nevainojams un uzticams. Tur viss ir vienkāršs kā divkapeika. Lodes bez problēmām iet arī ar garo stobru. Lai mežā būtu ērtāk nopirku otru, īsāko, kas domāts tikai lodēm, garais paliek putniem. Ja Tev vajag komentāru par Benelli, lūdzu.
Neko diemžēl nevaru pateikt par Browning. Mans PERSONĪGAIS viedoklis par šo ieroci no Youtube informācijas - kaut kā tur ir par daudz un drusku tā kā sarežģitāk. JA PRASI MAN KO PIRKT - BENELLI :):):):)
Uģi. Drusku esi sajaucis, Browning atgāzu pārlādes sistēma IR pat vienkāršāka par divkapeiku, bet Tava Benelli inerces sistēma krietni sarežģītāka!
Labs raksts bija vienā no šā gada Masteružjo krievijas žurnāliem, kur tika salīdzināts Benelli Vinci un Browning Maxus.
Īsumā atzinums viens, Benelli lietotājiem un piekritējiem sašķobijās dūša, jo tika veikti dažādi testi ar dažādu ražotāju munīciju un tādi parametri kā blīvums un caursišana Browning Maxus bija pārāki, arī pārlāde strādā ātrāk.
Ja kādam interesē tad varu pameklēt šo numuru.
Neko diemžēl nevaru pateikt par Browning. Mans PERSONĪGAIS viedoklis par šo ieroci no Youtube informācijas - kaut kā tur ir par daudz un drusku tā kā sarežģitāk. JA PRASI MAN KO PIRKT - BENELLI :):):):)
Labs raksts bija vienā no šā gada Masteružjo krievijas žurnāliem, kur tika salīdzināts Benelli Vinci un Browning Maxus.
Īsumā atzinums viens, Benelli lietotājiem un piekritējiem sašķobijās dūša, jo tika veikti dažādi testi ar dažādu ražotāju munīciju un tādi parametri kā blīvums un caursišana Browning Maxus bija pārāki, arī pārlāde strādā ātrāk.
Ja kādam interesē tad varu pameklēt šo numuru.