Man ir viena Vortex Crossfire 4-16x50! Draņķis drausmīgs, bet .223 tur un pagaidām tas ir galvenais!
Ir jau daudzi modeļi un Vortex Razor HD skaitās ļoti kruta optika!
Vortex Razor HD ja sita itka vel neko, USA Army izmanto vinas brunojuma.Bet par tas cenu var panemt ko labaku un Parbauditu. Es biju savadakam modelim
uzskrejis virsu (Vortex Viper HS 6.5-20x50 PA) cena itka laba,bet kad panemu rokas un piemetu pie acs,sapratu ka labak atdot vinu atpakl pardevejam,lai drosi noliek atpakal plaukta. Stikli pilnigi nekadi un tt,asumu noregulet nevar normali. Krusts gan patika=)
Mans Vortex izskatās pilnīgs sūds arī salīdzinājumā ar jahti jahtu! :) Krusts kā ar naglu ieskrāpēts, stikli tumši! Tik vien kā mehānika darbojās un tur .223 atsitienu! :) Un ir izgaismots (drausmīgi)! :)
Bet, ņemot vērā, ka ASV tas maksāja lētāk par Jahti Jahtu - viņš ir savas naudas vērts katru santīmu! ;)
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Ir jau daudzi modeļi un Vortex Razor HD skaitās ļoti kruta optika!
uzskrejis virsu (Vortex Viper HS 6.5-20x50 PA) cena itka laba,bet kad panemu rokas un piemetu pie acs,sapratu ka labak atdot vinu atpakl pardevejam,lai drosi noliek atpakal plaukta. Stikli pilnigi nekadi un tt,asumu noregulet nevar normali. Krusts gan patika=)
Bet, ņemot vērā, ka ASV tas maksāja lētāk par Jahti Jahtu - viņš ir savas naudas vērts katru santīmu! ;)