Kā saka visam jābūt mērā vai ne :)
Vienīgi es ļoti eļloju stobru kad ieroci lieku ilgāk stāvēt, piemēram kad beidzas dzinējmedības, es lieku bisi seifā, riktīgi ieeļotu stobru, bet izņemu ārā tikai uz pīļu sezonas atklāšanu, tad eļas kārtu noņemu ar sausu lupatiņu. Bet Anda teiktais piekrītu, daudziem bija tā ka lielos aukstumos ieklemē pārāk ieeļotais mehānisms. Visu darām saprāta robežās. :)
Slēpts
07.07.2013. 23:03
Problēma tada ,ka paradoksa stobrs pieķēzīts ar svinu(iesaku visiem- nelietojat svina munīciju paradoksam). Ar ko varētu mēģināt to visu drazu izabūt? Bet vajag diezgan kaut ko niknu.
Par Robla Solo Mil veikalnieks teica, ka tas vairāk spicajiem pret varu, bet izlasot Edgara rakstīto tomēr būs jāmēģina.
Gati, Robla lēzeni vītņotajam svina izņemšanai būs gana labs. Sliktāk ies ar plastikāta kušņiem, kas palikuši no lodes konteinera. Ar ko tik nemēģināju, beigās kaut kā sanaca ar Brunox turbo un acetonu + ilgu birstēšanu!
Jāni skatos tā tev birstēšana ļoti patīk :) Laikam vēl no pusaudža gadiem palika par ieradumu :)
Neņem ļaunā :) Bet tiešām ko tikai nepienākas darīt lai to stobru iztīrīt varētu :) Pat biju sapircies speciālos baltos tampoņiņus ko uzgriežu uz šompura un tīrīju stobru, godīgi sakot kad sāku pielietot tamponu metodi tad stobra tīrīšana aizņem daudz ilgāku procesu, jo uz baltā tampona visi sū...i ir redzami pat oksidējošais varš savā zaļajā iekrāsā!
Lai ko nu, bet birstēšana pēc pēdējā numura jau aknās sēž. Ko darīt, ka lēzeni vītņoto pievedumu hubertā pirms dzinējiem nesolīja un benelli vai kādu citu par 1500 ls ņemt negribējās. Nācās paņemt lietotu, kura iepriekšējais saimnieks par tīrīšanas opciju laikam nekā dzirdējis vispār nebija...
Sveicināti! Vai kāds nevarētu apgaismot kur Rīgā varētu nopirkt normālus drāšu uzgaļus slauķim? No Itāļu "tutifrutī" pēc paris reizēm paliek pāri tikai atmiņas.
P.S. Varbut ir arī manīts uzgalis lupatas ievēršanai.
nez, nēesmu ar tādu problēmu saskāries, ka birstītes tā juktu laukā. Pedējo reizi vītnei birsti un to uzgali, kur lupatu var iemaukt, pirku pļavniekos Azūrā. Vairākas tīrīšanas reizes ir izturējuši.
Vienīgi es ļoti eļloju stobru kad ieroci lieku ilgāk stāvēt, piemēram kad beidzas dzinējmedības, es lieku bisi seifā, riktīgi ieeļotu stobru, bet izņemu ārā tikai uz pīļu sezonas atklāšanu, tad eļas kārtu noņemu ar sausu lupatiņu. Bet Anda teiktais piekrītu, daudziem bija tā ka lielos aukstumos ieklemē pārāk ieeļotais mehānisms. Visu darām saprāta robežās. :)
Par Robla Solo Mil veikalnieks teica, ka tas vairāk spicajiem pret varu, bet izlasot Edgara rakstīto tomēr būs jāmēģina.
http://www.ballistol.de/98-1-R...
Neņem ļaunā :) Bet tiešām ko tikai nepienākas darīt lai to stobru iztīrīt varētu :) Pat biju sapircies speciālos baltos tampoņiņus ko uzgriežu uz šompura un tīrīju stobru, godīgi sakot kad sāku pielietot tamponu metodi tad stobra tīrīšana aizņem daudz ilgāku procesu, jo uz baltā tampona visi sū...i ir redzami pat oksidējošais varš savā zaļajā iekrāsā!
P.S. Varbut ir arī manīts uzgalis lupatas ievēršanai.