Ja runa ir par Leisu lukturiem tad ir divi varijanti. Pirmais, perc mednieku vaikala pa kadiem 7Ls gabal.Vai otrais,aizej ar veco spuldziti uz Depo un noperc pa 0,35Ls gabala. Majas pielode un lieta darita.Pats sogad ta izdariju un ieliku stipraku lampinu lai var skruvmasinas batereju izmantot.Ar spico talu kniedet var.Iesakot to kolegim kam ari ir Leisu lukturis izradijas ka vinam tas caurumins kuram iet cauri lampina.Bij par 2 mm mazaks un bij pa mazu,taksto ja ir ja nemaldos 8mm tad tas nederes.Tik neizdoma izurpt lielaku,lukturs izjuks ;)
Māri nesaprotu kāpēc tu raksti ka izjuks, es ar vīlīti izvīlēju un domāju ka izurbt arī nav problēmu, es iebāzu H4 12V auto lampu, lai pie urbjmašīnas aķa var pielikt, taču vai mūsu laikos tas atmaksājas, ja jau pa pārdesmit latiem var nopirkt ķīniešu taktisko lukturīti un nav vairs vados jāpinās...
Slēpts
13.09.2011. 18:56
es arī izurbu lielāku coķi un man nekas tur nesabira :) vajag tikai maigi urbt :) ja,un ar H3 lampiņu ļoti labi spīd :)
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
13.09.2011. 18:58
Nu man personīgi leišu lukturis patīk daudz labāk par ķīniešu taktisko - lielāks reflektors, labāka gaisma. Ar aķīti ari nav problēmu, pasūtīju no ķinas radiovadāmajiem modeļiem peradzēto - 8,4V 3 Ah. Izmēros ļoti kompakts, ieliekams jebkurā kabatā.
Slēpts
13.09.2011. 20:10
aķīša smagums jau nav problēma, bet tie vadi, kam patīk visur aizķerties
Es nemanos,ta tiesam gadijas kolegim;)).Vinam ta aizmugurite tiesam adalijas no luktura,nezinu kapec bet ta notika. Man ari ir tads vins Kiniesu makslasdarbs bet es labak dodu prieksroku vecajam kaiminu razojumam,nesu no cimpeligajiem cilvekim un vadi netrauce.
Pirmais, perc mednieku vaikala pa kadiem 7Ls gabal.Vai otrais,aizej ar veco spuldziti uz Depo un noperc pa 0,35Ls gabala. Majas pielode un lieta darita.Pats sogad ta izdariju un ieliku stipraku lampinu lai var skruvmasinas batereju izmantot.Ar spico talu kniedet var.Iesakot to kolegim kam ari ir Leisu lukturis izradijas ka vinam tas caurumins kuram iet cauri lampina.Bij par 2 mm mazaks un bij pa mazu,taksto ja ir ja nemaldos 8mm tad tas nederes.Tik neizdoma izurpt lielaku,lukturs izjuks ;)
Man ari ir tads vins Kiniesu makslasdarbs bet es labak dodu prieksroku vecajam kaiminu razojumam,nesu no cimpeligajiem cilvekim un vadi netrauce.