30 gadi tas ir perebors, bet 3-4 gadi patronai vajadzētu kalpot, ja vien tēju brokastīs nemaisa. Es personīgi esmu redzējis, kā 28gr Monolītam lode pa čaulu šiverē, tapēc pirms pagājušās sezonas metu pie malas un nejūtu, kabūtu kaut ko zaudējis.
Intar, nejauc cilvēkiem galvu. Arī 30 gadus vecas patronas no skapja augšas, kas pašrocīgi lādētas ar sokol pulveri - vēl šauj!!
Protams, ka šauj... Tikai varbūtība, ka īstajā brīdī šāda patrona neizšaus ir x-reizes lielāka. Kam tas ir vajadzīgs?
Slēpts
30.03.2015. 11:26
Nezinu kā ar mitrumu, bet man dupleks vēl nav pievīlis, ar visu to ka patronas ir bijušas mitrumā un dažām tā metāla čaulas daļa jau tāda dikti nesmuka :D
Nevajag pārspīlēt... Bet medniekiem nevajag būt arī knauzeriem. Lai cik tas grūti būtu mums - "padomju" sistēmas bērniem... Ir jāsaprot, ka medības ir salīdzinoši dārgs hobijs. Un 20 Eur sezonā... Komon, uz vienām dzinējmedībām paņemtais nulzīben un zacene izmaksā tik pat :)
Ir arī tādas problēmas ar citu ražotāju patronām... tikai tā kā tās nav ražotas Latvijā - latvietim "parastajam" nav interesanti par to rakstīt :))))
Pasakiet kaut vienu iemeslu, kāpēc man būtu jāiet uz medībām, cerībā dabūt savu "dzīves lielāko trofeju" ar vecām patronām? Lai kāda ražotāja arī tās būtu...
Man piemēram šmuce sanāca ar tikko pirktām patronām, arī baigi mētāja, varbūt arī + negaršo stobram viņas.Par to arī biju dzirdējis ka ļoti prasīgas pret mitrumu esot, iespējams ka slikti uzglabātas veikalā bija.
Hmmm... tiešām pietiek ar piecām patronām sezonai?! Kaut ko es te nesaprotu, kāds patronas pērk lai gadiem ilgi staipītu līdz un pēcāk kurnētu, ka kaut kas nav izdevies?
Sporta munīcijai arī sevi nav pierādijusi.
Protams, ka šauj... Tikai varbūtība, ka īstajā brīdī šāda patrona neizšaus ir x-reizes lielāka. Kam tas ir vajadzīgs?
Ir arī tādas problēmas ar citu ražotāju patronām... tikai tā kā tās nav ražotas Latvijā - latvietim "parastajam" nav interesanti par to rakstīt :))))
Pasakiet kaut vienu iemeslu, kāpēc man būtu jāiet uz medībām, cerībā dabūt savu "dzīves lielāko trofeju" ar vecām patronām? Lai kāda ražotāja arī tās būtu...