Šodien vārdadienu svin Sindija, Sintija, Elfrīda, rītdien - Margots, Igors, Ingvars
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Karabīnes piešaušana!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 47 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 14.08.2018. 10:08

Slēpts
11.04.2016. 09:49
Klusinātājs un tā ietekme uz trāpījumiem.
Zvērdē bija trenniņšaušana pa Eiropas zvēriem.
Pirmajā sērijā nebija apmierinošs rezultāts pa ģemzi un mežacūku.
Pieteicos otreiz izšaut.
Pēc lapsas pataustīju stobru UN klusinātāju- pabrīnījos, ka diezgan stipri uzkarsis. Vēlreiz pataustīju un pēc brīža turpināju šaut.
īsti redzēt trāpījuma vietas nevarēju redzēt.
Tā kā nebiju paņēmis visas patronas no vienas partijas līdzi - paņēmu piecas no cita lādējuma , ko sāku šaut pa ruksi.
Pirmais šāviens un zeme noputēja. sapratu, ka nav labi un otro pat izšāvu no štoka - atkal pa zemi.
Aizgājām pie mērķiem un ģemzē NEVIENA trāpījuma vispār. Cūkā divi bija, bet zeme pirms mērķa uzirdināta.
Iedeva man tukšu lapu A3 laikam, ja ne lielāku- pieliku 75 metros un pirmais šāviens - lapā netrāpu.
Otro tēmēju pa lapas augšu- paša apakšā trāpīju.
Neko nesaprotot braucu mājās.
Pa ceļam iebraucām pie viena kolēģa- aprunājam situāciju- izņēmu plinti no čehola un pārbaudot klusinātāju- tas bija nedaudz atskrūvējies.
pieskrūvēju līdz galam- kontolšāviens - atkal 10 niekā. Nopriecājos, ka nevajadzēs jaunu optiku pirkt:)
Morāle- klusinātājs ir kārtīgi jāpievelk un nevajag to aiztikt šaušanas laikā...
Slēpts
11.04.2016. 10:58
klusinātājs nav nobeigts? kā nekā lodes gar viņu skrāpējās.
Ja jau atnāk vaļā, tad pie tik daudziem šāvieniem nāksies vien ik pa brīžam pārbaudīt/pievilkt.
Slēpts
11.04.2016. 11:34
Domāju, ka klusinātājs nav sabojāts..
No nestabila atbalsta, divas lodes 100metros jogurta pudeles vāciņā blakus bija.
Drošībai uzgrieznī izborējām caurumu un ieskrūvējām vītni 4mm skrūvei.
Domāju, ka ja nebūtu aizticis ar roku, nebūtu atskrūvējies.
Artūrs
Artūrs
Pēdējo reizi manīts 2022-11-12 14:38
Lietotāja statuss: Vērotājs
Atrašanās vieta: Rīga
30.05.2018. 08:44
Sveiki, vīri!
Kur var iegādāties priekš piešaušanas smilšu maisus? Laikam ideālā gadijumā vajag divus gabalus maisiņus ar smilti....
Slēpts
30.05.2018. 08:55
es izmantoju šāda veida: https://goo.gl/rgPYhE
pildīti ar plastmasas granulām
Artūrs
Artūrs
Pēdējo reizi manīts 2022-11-12 14:38
Lietotāja statuss: Vērotājs
Atrašanās vieta: Rīga
30.05.2018. 09:55
Nav pa vieglu? Smiltīm varētu būt stabilāk? Vai arī es ko jaucu? Kādi ir Tavi novērojumi?
Slēpts
30.05.2018. 10:30
maisi iznāk gana stabili, man patīk. Priekšējais prasās varbūt drusku augstāks, bet ir labi.
Smiltis, varbūt ir labākas, bet tākā maisi tiek vesti uz šautuvi un glabājas istabā, tad granulas 100% tīrs pasākums, smiltis birs ārā pa spraugām.
Slēpts
30.05.2018. 11:14
Man tādi ir, pildīju ar akvārijiem paredzētu grafīta smilti no depo, kas ir rupjākas un ir ok, arī prasās augstāku, bet piemeklēju putuplasta plāksni ko pamest apakšā.
Slēpts
14.07.2018. 08:28
Jēkabpils Hubetā pirku līdzīgu.
Slēpts
Slēpts
14.07.2018. 08:31
Jēkabpils Hubetā pirku līdzīgu daudzus gadus atpakaļ . Ja nekļudos maksāja 15,- Ls.
Slēpts