Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
18.10.2011. 09:06
Cūcuks var būt bijis savainots vai arī - kā pašlaik bieži gadās - sargāja savus nelaikā dzimušos sivēnus migā, kurai sēņotājs pilnīgi nejauši bij mēģinājis pietuvoties.
Vasarā, pusdienlaikā ejot pārbaudīt barotavas graudu tūti, no avenājiem izbira bars *pidžamās*, un man pa priekšu pie graudiem. Man tik fiksi ieslēdzās atpakaļgaita, ka pats vēlāk nobrīnījos...
Ints :)
Man ar kaut kas līdzīgs bija piedzīvots. Eju pa lauku, tas jau uz auto no medību torņa, paceļos kalniņā un tur ganās sivēnmāte ar mazajiem, reakcija tāda, es uz vienu galu, sivēnmāte uz otru galu, bet mazie man pakaļ, vot kur bija ko skriešanas no viņiem un bļaušanas. Laikam mazie saujauca uz kuru pusi devās sivēnmāte, un skrēja pēc manis. Adrenalīns un pārdīvotais atstāja tomēr jaukas atmiņas :)
Pagājušo gadu piedzīvoju ko līdzīgu. Nākot no torņa,satikām sivēnmāti ar sivēnim,kura mūs,šņākdama un rūkdama, pavadīja līdz mašīnai~150m. Mrīžam pietuvojās līdz pat 30m. Patika! :))
Man ar kaut kas līdzīgs bija piedzīvots. Eju pa lauku, tas jau uz auto no medību torņa, paceļos kalniņā un tur ganās sivēnmāte ar mazajiem, reakcija tāda, es uz vienu galu, sivēnmāte uz otru galu, bet mazie man pakaļ, vot kur bija ko skriešanas no viņiem un bļaušanas. Laikam mazie saujauca uz kuru pusi devās sivēnmāte, un skrēja pēc manis. Adrenalīns un pārdīvotais atstāja tomēr jaukas atmiņas :)