Žanna,paņem no sava plauktiņa konfekti manā vārdā,:)nekad nepārdzīvoju par padarīto,pagātni un nefilozofēju par nākotni.Nerunāšu par militārajiem psihologiem viņi parasti ātri atkratās saņemot uzaicinājumu,ielej parunāsim.Viens no gudrākajiem,civilajiem ar kuru kopā nācās strādāt,pēc papļāpāšanas man noprasīja kurš te galu galā ir psihologs,pasmējāmies un viss.
Kapēc to saku,nekautrējies ja gribas parunāties,bez problēmām tikai raksti uz profilu citādi vienacaini lūriķi(Edmundi)jauc intimitāti.:D:D:D
Tādu acs piemiedzienu,turklāt orģinālā izteiksmē,tas ir kā medību taure!Varbūt man tomēr ar intelektu nav izdevies nomaitāt pirmatnējos instinktus!?!:D:D:D Tā rozā bilde neiederas vispārējā kontekstā(nav man programmas ar ko noņemt uzlikumu).Kas ir apakšā?Jā protams,kā medības?:D
CIK SKAISTI!!!! :)
Kapēc to saku,nekautrējies ja gribas parunāties,bez problēmām tikai raksti uz profilu citādi vienacaini lūriķi(Edmundi)jauc intimitāti.:D:D:D
Tu gribi par to parunāt?
A Tev kādas problēmas pa to vienu dienu, ko mani ne redzi, ne dzirdi? Vai tik nebūsi samīlējies :))))