Tādu acs piemiedzienu,turklāt orģinālā izteiksmē,tas ir kā medību taure!Varbūt man tomēr ar intelektu nav izdevies nomaitāt pirmatnējos instinktus!?!:D:D:D Tā rozā bilde neiederas vispārējā kontekstā(nav man programmas ar ko noņemt uzlikumu).Kas ir apakšā?Jā protams,kā medības?:D
Žanna,paņem no sava plauktiņa konfekti manā vārdā,:)nekad nepārdzīvoju par padarīto,pagātni un nefilozofēju par nākotni.Nerunāšu par militārajiem psihologiem viņi parasti ātri atkratās saņemot uzaicinājumu,ielej parunāsim.Viens no gudrākajiem,civilajiem ar kuru kopā nācās strādāt,pēc papļāpāšanas man noprasīja kurš te galu galā ir psihologs,pasmējāmies un viss. Kapēc to saku,nekautrējies ja gribas parunāties,bez problēmām tikai raksti uz profilu citādi vienacaini lūriķi(Edmundi)jauc intimitāti.:D:D:D
Ir tāds jautājums ja cilvēks rupji runājot "nokozh tiesiibas" cik ilgu laika periodu vinjsh nevar kaartot mednieku kursu un nedriikst sanjemt ierocha glabaashanas atljauju! Paldies!
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
31.10.2011. 15:58
Pēc patreiz spēkā esošā regulējuma vēl gadu pēc administratīvā soda termiņa izbeigšanās nevar saņemt ne mednieka apliecību, ne ieroča iegādes atļauju. Tai pašā laikā neviens neliedz mācīties mednieku kursos. Medību likuma grozījumos paredzēts, ka mednieka apliecību nākotnē varēs iegūt bez VP akcepta, viņi no savas puses lietas koriģēs ar ieroča iegādes atļauju, netraucējot medīt ar rīkiem. Tikmēr jālieto makšķere.
A Tev kādas problēmas pa to vienu dienu, ko mani ne redzi, ne dzirdi? Vai tik nebūsi samīlējies :))))
Tu gribi par to parunāt?
Kapēc to saku,nekautrējies ja gribas parunāties,bez problēmām tikai raksti uz profilu citādi vienacaini lūriķi(Edmundi)jauc intimitāti.:D:D:D
CIK SKAISTI!!!! :)
Paldies!
Medību likuma grozījumos paredzēts, ka mednieka apliecību nākotnē varēs iegūt bez VP akcepta, viņi no savas puses lietas koriģēs ar ieroča iegādes atļauju, netraucējot medīt ar rīkiem.
Tikmēr jālieto makšķere.