Latvija ir maza valsts, kurā grūti atrast objektīvu un pamatotu viedokli.
Ja runājam par optikām, tad tas vispār ir ārprātīgi, jo pieejami virs 100 ražotāji.
Man viens amerikāņu paziņa teica, ka tēmeklis ar fiksētu palielinājumu ir lētāks, kā rezultātā var paņemt labāka ražotāja tēmekli par ieplānoto naudu, turklāt, ja nav palielināšanas mehānisms ir arī mazāk kam plīst. No otras puses var pieiet šim jautājumam tā, ka jāsaprot kur un kādām vajadzībām tēmeklis nepieciešams un kādām distancēm. Jo tālāk iedziļināmies jautājumā, jo trakāk!
A kas notiek ar tām eksporta licencēm sūtot no jeņķu tirgotājiem vai ķīnas? Vai PVN pievieno tikai tēmekļa cenai vai arī izmaksām kopā ar sūtīšanu?
nu cik atceros sanāca ap 220 USD mans sūtījums, pastā vienkārši paprasīja samaksāt kaut kādus 20Ls vairs tā īsti neatceros, nebija ne tie baisu stāsti par tām muitām un policiju un sazin ko vēl, aizgāju uz pastu un optika mana, viss.
Diemžēl optisko tēmekļu kvalitāte ir atkarīga no cenas. Tas, ja kāds apgalvo, ka optika, kas maksā 100ls, ir super, vēl neko nenozīmē. Objektīvi spriest par šo tēmu var tikai tie, kas paši ir "noņēmuši provi".
nu pāris cūķi ir krituši skatoties caur šo optiku tā kā nesūdzos, arī šautuvē neesmu svešinieks un nekas nav ne jāpieregulē ne jāpievelk, kā uzliku gadu atpakaļ tā viss ir ok.
Joks... bet ar daļu taisnības! Yukonam neko labu neesmu redzējis, diemžēl! :(
sūtīju ebay.com ar visu sūtīšanu un nodokli sanāca ap 120Ls
http://www.redfield.com/_media...
Ja runājam par optikām, tad tas vispār ir ārprātīgi, jo pieejami virs 100 ražotāji.
Man viens amerikāņu paziņa teica, ka tēmeklis ar fiksētu palielinājumu ir lētāks, kā rezultātā var paņemt labāka ražotāja tēmekli par ieplānoto naudu, turklāt, ja nav palielināšanas mehānisms ir arī mazāk kam plīst. No otras puses var pieiet šim jautājumam tā, ka jāsaprot kur un kādām vajadzībām tēmeklis nepieciešams un kādām distancēm. Jo tālāk iedziļināmies jautājumā, jo trakāk!
A kas notiek ar tām eksporta licencēm sūtot no jeņķu tirgotājiem vai ķīnas? Vai PVN pievieno tikai tēmekļa cenai vai arī izmaksām kopā ar sūtīšanu?