...par greizo stobru problēmu. šajā gadījumā ir labi ja ir maināmie čoki,un vēl labāk ir tas,ka čoki arī ir greizi.,:). personīgā pieredze ir tāda ,ka pamainot daudzākas čoku kombinācijas var izdoties tikt pie laba rezultāta. vēl ir variants stobriem ar nemaināmiem čokiem pamainīt(pavīlēt) stobra gala perpendikularitāti pret stobra kanālu.sekojoši gāzes pa vienu blīvējošā prapja malu stobra galā tiek laukā par dažām milimetra desmitdaļām ātrāk un attiecīgi nedaudz novirza šāviņa lidojumu.
Paturpinot tēmu - topics visā visumā sākās ar ideju par Silma, beidzās ar lēmumu par labu Fabarm. Kādas Jūsu domas/pieredze, kurš brends uzticamāks/labāks? Browning laikam jau ir no nedaudz augstāka plauktiņa vai ne?
Aprīkojums: Syrena 12mm, Silma 12mm,Verney Carron Impact NT 7rem magt.Kahles CSX 2.5x50Lmz
Suņi: Divi Rietumsibirijas Laikas. Nujau tikai viens.
Medību trofejas: 7
08.11.2011. 16:43
Esmu izterizeejis visus mediibu veikalus ar savu prasiibu, Labu gludo ar divaam meeliiteem un caur sautuvi, Vieniigie kas naaca man pretii bija Streelnieks uz Laacpleesa ielas. Pasuutiju Fabarmu-Eloss ar divaam meeliiteem, bez kaadas pirmaas iemaksas un ar noteikumu izsaut. Solija piegaadaat Janvaaris, februaaris, Cena aptuveni 800.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
08.11.2011. 15:53
Klau, Andi, nu ja tev ir taada laba pieredze ejot tiesu celju, tad padalies. Gan jau ka daudziem tas buutu interesanti, kas un kaa ir patiesiibaa, nevis tikai atrunaajies, ka vajaga rakt utt ...
Ehhh... Aldi.....
Es reiz runāju ar pārdevēju, kurš teica, ka viss ir super.... Tev arī policijā teiks, ka nav vērts, atmetīsim, bet, kad ir papīrs... viss mainās! ;)
bet Tu savu izvēli izdarīji un arī savu panāci! Viss ir kārtībā!
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
08.11.2011. 15:27
Andi, es runaaju ar PTACu ... vinju atbilde bija ljoti vienkaarsha, taa ar specialaas aprites prece un taa nav vinju kompitence. Varbuut vari private, ja nevari publiski, atsuutiit kaadu labaaku versiju/risinaajumu par sho teemu?
Taapat LR nav nekaadu normu un ekspertu.
Kaa jau rakstiju ieprieksh, paraadi kaadu normatiivo aktu par gludajiem un ekspertu, kas buutu tiesiigs veikt ekspertiizi.
Nevajaga jau arii taisiit no PTACa un LR tiesu siteemas panaceju, jo vinju darbiiba baazeejas uz normatiivo aktu baazes nevis kautkaadaam pirceeju iegribaam, kas varbuut ir pat pamatotas no pirceeja viedoklja.
Es reiz runāju ar pārdevēju, kurš teica, ka viss ir super.... Tev arī policijā teiks, ka nav vērts, atmetīsim, bet, kad ir papīrs... viss mainās! ;)
bet Tu savu izvēli izdarīji un arī savu panāci! Viss ir kārtībā!
Taapat LR nav nekaadu normu un ekspertu.
Kaa jau rakstiju ieprieksh, paraadi kaadu normatiivo aktu par gludajiem un ekspertu, kas buutu tiesiigs veikt ekspertiizi.
Nevajaga jau arii taisiit no PTACa un LR tiesu siteemas panaceju, jo vinju darbiiba baazeejas uz normatiivo aktu baazes nevis kautkaadaam pirceeju iegribaam, kas varbuut ir pat pamatotas no pirceeja viedoklja.