iekšpusē ir tā mazā trubele un apkārt trubele un no gala beigām ir trubiņa ir pievīlēta lai būtu divus milimetrus no stobra un tur tikai paliek blīvejamā trubiņa
starpcitu kas shie ir pa briinumiem, PBL lodītes, vai kāds ir šīs mēģinājis?
Savulaik biju pasūtījis diezgan daudz šādu munīciju (atšķirībā no šaujamieroču munīcijas, šie ir tikai metāla gabaliņi, kas attiecīgi var tikt pasūtināti un transportēti lidmašīnā). Ja interesē varu iedot pamēģināt. Raksti privāti.
katrā ziņā nostrādāta ir labi kvalitāte man patik nekas neļurkājas un nekā lieka kā dudzām pa šādu naudu ;) vēl ir doma uzmest trokšņu slāpētāju, bet ar jaudas uzlabojumiem nav jēga aizrauties jo gaisa rezervuārs ir tāds kāds ir un pietiek tāpat lai paplēstu pudeles uz 30mm
Cena 450Ls
UZLABOTĀ VERSIJA
PIRMS
Savulaik biju pasūtījis diezgan daudz šādu munīciju (atšķirībā no šaujamieroču munīcijas, šie ir tikai metāla gabaliņi, kas attiecīgi var tikt pasūtināti un transportēti lidmašīnā). Ja interesē varu iedot pamēģināt. Raksti privāti.
es nemaz nepamēģināju kā šauj sāku ar izārdīšanu un pa jaunu salikšanu pa savai modej ;)
es nemaz nepamēģināju kā šauj sāku ar izārdīšanu un pa jaunu salikšanu pa savai modei ;)