...redz' ,Lauri! kad ieej forumā, tur augšpusē kreisajā pusē ir lodziņš "Meklēt forumā" , ieraksti tur toz-34 ,uzspied ""meklēt" un tiksi pie lasāmvielas stingri ilgam laikam. neaizmirsti tik apakšā lapas pāršķirt.,:)
Slēpts
08.11.2011. 21:22
a ko ar tā atsperēm ir jādara, lai viņas tik cītīgi lūztu?
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
09.11.2011. 08:57
Tik traki nav! Man TOZ 34 bija pirmais ierocis. Vel tagad kalpo godam (reti gan, jo izmantoju tikai putniem). Vairak neka 20 gadi apkart un ar atsperem nekadu problemu!!!
Jebkuram ierocim ļoti nepatīk ja pa tukšo klikšķina. Lielākoties tagad visiem ieročiem ir atsperu atbrīvošana. Tikai vai to ievēro ir cita lieta. TOZ jā tās atseres ir pašvakākas un pats obidnākais ka tās pieviļ pašā nepiemērotākā brīdī. Atsperes ja nešaubos varēja sadabūt medību veikalos kā arī var pasūtīt Talsu veikalā (Vismaz varēja kaut kad). Bet tā kopumā man TOZ vairāk patīk nekā IŽ.
:) Starp stobriem un blīvi
Pārējie ir mīnusi.
TOZ - Toļko Oģin Zalp.
TOZ jā tās atseres ir pašvakākas un pats obidnākais ka tās pieviļ pašā nepiemērotākā brīdī. Atsperes ja nešaubos varēja sadabūt medību veikalos kā arī var pasūtīt Talsu veikalā (Vismaz varēja kaut kad). Bet tā kopumā man TOZ vairāk patīk nekā IŽ.