Labs, labs variants! Galvenais, ka Weaver plankas visos stūros, visādas labas mantiņas var virsū uzkrāmēt, tai skaitā arī atbalsta kājiņas. Tiesa, ir atsauksmes, ka jaukšanā ķēpīgs, kā jau pusautomāts. Esot kādas tur divas sīkas riebīgas atsperītes, kam pie izjaukšanas ir slimīga tieksme sprukt ārā un aizlidot. Beigu beigās veči esot tās atsperītes pie viena gala ar superlīmi pielīmējuši, un ar to visas problēmas arī beigušās.
Mjāaa ... laikam velti es iepriekš arbaletus lamāju kā medību ieročus, ja jau tagad ar šitādu spļauteni medīt taisās ... :(
Cik ta paliek no tās lodītes jau tā niecīgās švunkas pēc pārlādēšanas? Noļ celih hren ģesjatih!
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
20.04.2009. 20:45
Viss jau shitam verkjim labi ... iznjemot to, ka augsheejais optikas stiprinaajums ir plastmasas un tas viss turas uz godavaarda, caur ko ljurkaajas kaa ..... :)
Naacaas taisiit jaunu kronshteinu optikai .... tagad var kautvai kaa sitamo izmantot :)
Rekur mans uzprojekteetais garadarbs .... bildiites ar to kaa tas stiprinas un izskatas dziivee buus riit.....
Cik ta paliek no tās lodītes jau tā niecīgās švunkas pēc pārlādēšanas? Noļ celih hren ģesjatih!
Naacaas taisiit jaunu kronshteinu optikai .... tagad var kautvai kaa sitamo izmantot :)
Rekur mans uzprojekteetais garadarbs .... bildiites ar to kaa tas stiprinas un izskatas dziivee buus riit.....