Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.05.2008. 05:18
Par izmēru, Vent, piekrītu. Bet klusu tie mazie nestāv ne mirkli! Un jau no pusdesmitiem mežā apklust visas putnu dziesmas, nav nekāda fona skaņu. Un ja vēl izmanto skaņu pastiprinošās austiņas, tad pārliecināties par sivēnu esamību, vai neesamību, var !
Raivim pilnīga taisnība.A par to austiņu lietošanu medībās-domāju,ka nevajag aizrauties ar tādiem palīglīdzekļiem....te jau sākas bezkompromisa zvēru ieguve...
Vent! Es atceros tos laikus kad man nebija par ko nopirkt spico, tad es arī ar putām uz lūpām bļāvu ka ar spico šaut ir neētiski, un ka tas ir tikai gaļiniekiem domāts ierocis... :)))
Lai sivēni nepaliktu par bāreņiem,pavasarī vajag atturēties no cūku medībām.Atpazīt sivēnmāti,ne vienmēr palīdzēs pieredze,vai kādi tehniski palīglīdzekļi.Tādi gadījumi,kad pieredzējis mednieks, nogāž sivēnmāti,domāju,ka ir bijuši katrā mednieku kolektīvā.....:(
Austiņas vienu brīdi gribēju pats iegādāties,taču izdomāju,ka negribu lai manas ausis sāk atrofētis....un kaut kā tomēr neētiski sāk tas viss palikt pret zvēru.
Diez vai nākotnē nonāksim pie tā,ka zvērus izsekos no satelītiem un šaus no lāzeriem....drīzāk jau gribēs ko vienkāršāku.
Austiņas vienu brīdi gribēju pats iegādāties,taču izdomāju,ka negribu lai manas ausis sāk atrofētis....un kaut kā tomēr neētiski sāk tas viss palikt pret zvēru.
Diez vai nākotnē nonāksim pie tā,ka zvērus izsekos no satelītiem un šaus no lāzeriem....drīzāk jau gribēs ko vienkāršāku.