Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Jaunaka informacija

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 11 lietotāji. Komentāru skaits 4. Pēdējais viedoklis 07.09.2008. 22:46

Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2022-10-02 15:19
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Olaine - Jelgava - Saldus rajons
Medību stāžs: no 1998 (93). gada
Medību trofejas: 9
29.04.2008. 10:08
Ja ir kolektīvi, kuros ir saudzētas sivēnmātes, un ir ieaudzētas cūkas, tad uz šo brīdi nav nekādu problēmu sākt medīt pērnos, kurus nereti vien gadās redzēt pa 15-20 gabaliem vienā bariņā.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-05-15 15:31
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: 12
Aprīkojums: Blaser R93
Suņi: Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 6
29.04.2008. 21:34
Medibu atlaujas ir janodod pec medibam meznieciba, tada veida var operativak koriget nomedito dzivnieku skaitu. Mednieka sezonas kartei ir atskaites funkcija. tapec bebri ir limiteti, jo tada veida var redzet ka noris medibas un ir vai nav japagarina sezona vai jaievies kadi citi pasakumi.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-03-11 14:04
Atrašanās vieta: Jūrmala
Medību stāžs: no 2002 gada.
Aprīkojums: TOZ-34P 12, Browning Eurobolt 3006
Medību trofejas: 19
30.04.2008. 09:14
Jāni šajā jautājumā es gan gribētu nepiekrist.
1. Piemērs no dzīves - mēs formējumā esam 30 mednieki un lai cik dīvaini tas neliktos lielākai dāļai patīk bedru medības. Atļauju skaits ir tāds, ka visiem gribētājiem nepietiek pa vienai - rezultāts es ar vienu atļauju kabatā aizbraucu uz bebiem " kāds brīnums pluņčājas kādi četri" vienu nomediju un sēžu skatos kā tie pārējie pēc brīža uzrodas atkal un dziļā nesaprašnā pēta kas notici. Jautājums ko man tagad darīt - šaut pa pārējiem pārkāpjot likumu, jo atļauju man vairs nav, vai brauk citu reizi labi apzinoties ka tie būs sapratuši kas noticis un labu laiku normālā laikā ārā nerādīsies.
2. Ir daudzi formējumi " baumu līmenis" kuri vienkārši noraksta atļaujas lai varētu pateikt - mēs visas atļaujas esam izmantojuši ko jūs piesienatie par postījumiem.
3. Manas domas ir zelta vidusceļš nevajag atļaujas, bet līdzīgus aktus kā uz vilkiem un lūšiem un noteikt minimālo nomedījamo bebru skaitu katram formējumam. Tad aktā es varu sarakstīt tāpat visus datus par katru bebru, cik nu man ir izdevies tajā reizē nomedīt un mēmeša laikā nodot mežniecībā.
Laimonis
Laimonis
Pēdējo reizi manīts 2024-10-21 13:32
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: ilgs
Aprīkojums: pamatīgs
Suņi: trīs
Medību trofejas: 1
07.09.2008. 22:46
Šodien Delfos mūs baigi apliek.