Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.01.2012. 03:14
Ja, taisniba Girtam! Godigi, ja man butu zelta verta trofeja, noteikti aizvestu. Diana nav pagodinajusi..:( Bet ja kadam ir, tad aicinu noteikti sadus pasakumus atbalstit!
Mēs bieži vien savā merkantīlā domāšanā, nepadomājam, ka nav tik būtiski mērīties ar krāniņiem, bet ir svarīgi apzināt,sistematizēt un galvenais novērtet mūsu meža bagātibas. Visa šī informācija atspoguļo mūsu medību saimniekošanu un sniedz priekštatus, kas tad īsti notiem mūsu bagātībā mežā.
Ļoti daudziem ir šāda doma - KO MAN TAS DOS???
Bet zin, ka, samaksājot par dalību, ceļš utt (kas medniekam rada tikai izdevumus), nopelna veikals, kurš:
1. rīko pie sevis izstādi, cerot piesaistīt pircējus;
2. izdos grāmatu, kuru pārdos, pelnīs, bet trofeju īpašniekam - nekā!
Un kurš izdomāja, ka man ir pienākums rādīt savas trofejas (man gan tādu labu nav:))? Bet no otras puses - paskatīties uz IZCILĀM trofejām ir interesanti un pamācoši, ja tās izskaidro un sistematizē!
Trofejas izrādīšana, novērtēšana un arī par to saņemt diplomu un medaļu ir labi. Bet diemžēl ir ļoti daudz dzirdēts negatīvu, par to ka atved pretī citu trofeju ne tavu, sabojā trofeju.
Tas ir pusbēda, ja trofeju sajauca, tad ar laiku vienalga atgriezīsi atpakaļ, otrs tagad kā krīze daudz atsakās mērot to garo ceļu un izrādīt savas trofejas. Piemēmam man ir ar labi kuiļa ilkņi, bet braukt vienu ilkņu dēļ un izrādīt tos pagaidām atļauties nevaru. Tāpēc entuziastu pagaidām pamaz.
Nākotnē var būt kad uzlabosies situācija Latvijā finansiāli tad arī var būt vairāk būs tādu kas vēlēsies izrādīt savas iegūtās trofejas.
Es atbalstu trofeju izrādīšanu un novērtēšanu, bet ne šajā brīdī!
ja kādam ir paziņots lai brauc savākt no izstādes ilkņus tad vispirms labāk pateikt lai viņi pastās vai nevajag sataisīt tos un tad braukt pakaļ, savādāk būs ka man ka aizbraucu itkā savākt bet man tikai paprasa - "vai piekrītat atstāt kamēr mēs sataisīsim?".
Bet zin, ka, samaksājot par dalību, ceļš utt (kas medniekam rada tikai izdevumus), nopelna veikals, kurš:
1. rīko pie sevis izstādi, cerot piesaistīt pircējus;
2. izdos grāmatu, kuru pārdos, pelnīs, bet trofeju īpašniekam - nekā!
Un kurš izdomāja, ka man ir pienākums rādīt savas trofejas (man gan tādu labu nav:))? Bet no otras puses - paskatīties uz IZCILĀM trofejām ir interesanti un pamācoši, ja tās izskaidro un sistematizē!
Tas ir pusbēda, ja trofeju sajauca, tad ar laiku vienalga atgriezīsi atpakaļ, otrs tagad kā krīze daudz atsakās mērot to garo ceļu un izrādīt savas trofejas. Piemēmam man ir ar labi kuiļa ilkņi, bet braukt vienu ilkņu dēļ un izrādīt tos pagaidām atļauties nevaru. Tāpēc entuziastu pagaidām pamaz.
Nākotnē var būt kad uzlabosies situācija Latvijā finansiāli tad arī var būt vairāk būs tādu kas vēlēsies izrādīt savas iegūtās trofejas.
Es atbalstu trofeju izrādīšanu un novērtēšanu, bet ne šajā brīdī!