Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
23.01.2012. 12:41
vakar TV sižets no Grūzijas bija. Turienes policistiem Ipolice planšete, aptur šoferi, planšete fiksē feisu un izmet uz ekrāna visu iespējamo informāciju par cilvēku. Starp citu planšete pašu gruzīnu izgudrojums un ražojums. Maksājot 300$.
Vai nav piejams links uz šī raidījuma arhīvu? vai vismaz programma un nosaukums?
Vai nav piejams links uz šī raidījuma arhīvu? vai vismaz programma un nosaukums?
...
Raidījums Bez Tabu. Noteikti, ka ir TV 3 arhīvā. Tagad domāju, kā tur bija, vai feisu fiksēja, vai ievadīja nosaukto vārdu un iespējamās bildes izmeta. TV man tikai kā fons darbojas, tāpēc iespējams visu precīzi nepiefiksēju, bet pati ideja, tās izpildījums un CENA (cik par tādu planšeti Latvijā paņemtu)ir vienkārši lieliski.
Ložņājot pa interneta tumšajiem nostūriem, uzrāvos uz šādu klipiņu par apspriežamo tēmu. Krievu valodā tātad, ne visi sapratīs, bet ir ieteicams, lai paprasa kādam pārtulkot. Es ceru, ka neviens tur sevi nesaskatīs un neapvainosies. Ja tomēr, kāds līdzību saskata, tad es no visas sirds jau laicīgi atvainojos:
Problēma atrisināta - ar 1 februāri visi mednieki tā pat kā viņu četrkājainie draugi tiks čipoti.Ieejot pa veikala durvīm skeneris nolasīs aha ienāca Pēteris Miķelsons p/k 121205-55555 utt. bla. bla. Beidzam cepties :) :) :)
Man ,braucot garāku ceļa posmu,dzima jautājums-ja jau LV vienīgais personu apliecinošais dokuments ir pase,tad arī visas apliecības ( policista,autovadītāja utt.)jālieto komplektā ar to?
Man ,braucot garāku ceļa posmu,dzima jautājums-ja jau LV vienīgais personu apliecinošais dokuments ir pase,tad arī visas apliecības ( policista,autovadītāja utt.)jālieto komplektā ar to?
...
Pareiza doma, tik te nu ātri likumu uzceps, ka pol.apliecība ir tāds pats dok, kā pase, vismaz iekšzemē.
...vēl jau dažādās sadzīves nozerēs(notārs,banka,plinšu veikals,rūpnīcas caurlaide,autoceļš,teātra ieeja utt.) jocīgi sanāk ,kurā pusē ir atpazītamais ,kurā pusē pažīšanas "speciālists" -kontrolējošā persona. uz vienu pusi atpazītamībai vajag piem.pasi,uz otru pusi -kontrolējošā persona ir vispār bez nosaukuma,vai ir jāatpazīr pēc piesprausta,uzšūta uzvārda,vai dienesta apliecības,kas arī nav personu apliecinošs dokuments. tātad sanāk ,ka Latvijā likumīgi neatpazītama persona ar cita likuma spēku var kontrolēt citu personu likumīgu atpazīšanu.,:))
īcas
...
Raidījums Bez Tabu. Noteikti, ka ir TV 3 arhīvā. Tagad domāju, kā tur bija, vai feisu fiksēja, vai ievadīja nosaukto vārdu un iespējamās bildes izmeta. TV man tikai kā fons darbojas, tāpēc iespējams visu precīzi nepiefiksēju, bet pati ideja, tās izpildījums un CENA (cik par tādu planšeti Latvijā paņemtu)ir vienkārši lieliski.
Ložņājot pa interneta tumšajiem nostūriem, uzrāvos uz šādu klipiņu par apspriežamo tēmu. Krievu valodā tātad, ne visi sapratīs, bet ir ieteicams, lai paprasa kādam pārtulkot. Es ceru, ka neviens tur sevi nesaskatīs un neapvainosies. Ja tomēr, kāds līdzību saskata, tad es no visas sirds jau laicīgi atvainojos:
...
Pareiza doma, tik te nu ātri likumu uzceps, ka pol.apliecība ir tāds pats dok, kā pase, vismaz iekšzemē.
īcas
Juri...filtrē mazliet!Ne jau tirgotāji likumus raksta!!!