Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Jautrais medību kalendārs

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 10 lietotāji. Komentāru skaits 7. Pēdējais viedoklis 08.12.2008. 13:13
Ar medībām saistītās tēmasBrīvie temati

Ilgvars
Ilgvars
Pēdējo reizi manīts 2025-06-20 11:01
Lietotāja statuss: Guru
Atrašanās vieta: Rīga, Gulbene un pēc vajadzības
Suņi: nav
Medību trofejas: 11
21.05.2008. 12:35
labāk ātrāk, uz kādu septembri, tā dela tomēr prasa laiku un ir jau šai ziņā drusku bēdīga pieredze, ka viss aizkavējas.
Silvana
Pēdējo reizi manīts 2008-10-13 17:56
Lietotāja statuss: Vērotājs
03.10.2008. 22:54
Dargie mednieki Latvija, kas interesejaties par jautro mednieku kalendaru!
Tads ari sogad, ka visus pedejos sesus gadus, iznaks. Karikaturists un zimetajs ir tik tiesam latvietis, kas dzivo Vacija; mans bralis Haralds Klavinius (ne Klavins!). Pats kaisligs mednieks budams ar lielu sajusmu labprat pasmin ari par "savejiem". Ja velaties iegadaties kalendaru, par ko mums butu prieks, tad piesakaties pie vinu pasu. VAi nu caur e-pastu schreinerklavinius@t-online.de vai pa pastu Haralds Klavinius, Mergentheimer Strasse 62, 97082 Wuerzburg. Ja ieiesat interneta, tad varesat jau lasit par noradi uz jauno kalendaru. Starplaika iznakusas ari tris gramatas. Protams ka var ietaupit pasta izdevumus, ja pasuta uz reizi vairakus - laba ideja.
Ir pareizi ka izdevam kopa ar brali Dziesmu gramatu berniem, kas aizgaja tris izlaidumos - pirmais 1996. gada.
Ar sveicieniem Silvana Kreijere - silvanakreyer@hotmail.com
p.s. maza piebilde - visa pasaule pastav tads ka copy right, kas aizsarga autoru pret neatlautam kopijam. Butu feini par to nakamo reizi rupeties, pirms ievieto bez autora atlaujas visu kalendaru mednieku majas lapa!!
Ritvars
Ritvars
Pēdējo reizi manīts 2011-07-08 10:20
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
04.10.2008. 10:46
Es gribeetu, tikai taas bildes nopirkt, peec tam pats iesien kalendaaru...un ja veel uz bildeem buutu pa Latviski tulkots, vot buutu forsi..
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2016-01-05 16:39
05.10.2008. 09:43
vai nu tu esi baigi samaitātais vai nu es galīgi akls esmu. pastāsti kur ir, neredzu!
Silvana
Pēdējo reizi manīts 2008-10-13 17:56
Lietotāja statuss: Vērotājs
05.10.2008. 20:04
Sveiki Ritvar Sviki,
kalendara bildes jau nu tiesam nekur nevares pirkt, tad jau nebutu jegas kalendaru vispar gatavot un meginat pardot. Un latvisks tulkojums? Tas ir baigais darbs. Varbut atrodiet kadu apgadu kas par to interesejas, tad iznaks latviski un viss aizies.....
Ritvars
Ritvars
Pēdējo reizi manīts 2011-07-08 10:20
05.10.2008. 22:29
Es saprotu, bet kalendaars tiešaam labs...
Ojārs
Ojārs
Pēdējo reizi manīts 2024-04-20 20:59
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Latvijas vidus, Daugavas krasts
Medību stāžs: Pirmais medījums septiņdesmitajos.
Aprīkojums: stobri vairāki
Suņi: Četrus draugus esmu pārdzīvojis
Medību trofejas: 21
08.12.2008. 13:13
Vācijā ir gana daudz un dažādu,ar medībām saistītu kalendāru. Interesants likās arī šis,kur modeles ir īstas mednieces,nevis "dievgosniņas" PeTA krekliņos. Ja ir interese,var pat uzzināt kādi kurai medību ieroči,ko nomedījusi un visu ko citu.
Prieks skatīties,ka ne visas blondīnes eiropā skraida apkārt,ar zaļas krāsas bundžām rokās! :D
Ieskatam 2008 gada aprīļa lappuse.
http://www.jaegerinnen.com/de/...
Ojārs