Jaut Raivo Lapkam!
Cik maksā viena patrona HORNADY GMX 10,7g?
Cik saprotu bez svina munīcija neplēš tādus caurumus otrā pusē dzīvniekam!
Bet kā būs piemēram sivēnam, kas par izejošo caurumu, cik liels izejošais aprakstiet!
Slēpts
05.02.2012. 15:31
Manā profilā redzamie medījumi visi ir krituši ar HORNADY SST interlok 7 rem.mag 154.grainu lodēm.
Munīcija ļoti precīza un kas nav mazsvarīgi-arī cena pieņemama-Ls 1.20 gab. (HUBERTĀ). Gandrīz visiem šiem medījumiem pie apstrādes lodes ir atrastas "sēnītes" formā pie ādas pretājā pusē šaušanai- no tā var saprast, ka visu enerģiju lode ir atstājusi medījumā. Te gan domas dalās- vai labāk ja lode iet cauri medījumam vai tā kā man- paliek pe ādas...
Peerku Salduu- Hubertaa 1,45ls.Nu ja paker liidz kaadu ribu( kaulu),tad arii bojaajumi lielaaki,ja nee tad viss ir OK. Nejau tur tas saals,galvenais ka mediijums netiek piedziits ar svinu.
Pareizi saki Raivo-nejau tur tas sāls,sāls sākas pie stobra tīrišanas.
Slēpts
05.02.2012. 19:48
Šaujot ar bezsvinniecēm izejošais caurums nekad nav bijis lielāks par 3-4 cm - tāds pats kā no 12kal.Hexsolit. Cenas bezsvina munīcijai priekš 30-06 ir no 1,45 - 2Ls
Esmu mediijis arii ar svinu saturosaam lodeem,piemeeram S&B PTS,Lapua mega.Nu negribeetos piekrist ka,saujot ar bezsvina lodeem Lapua naturalis,Sako poverhed vai Hornady GMX,buutu gruutaak iztiiriit stobru!
Slēpts
05.02.2012. 20:24
Agri nekas savadaks pie tirisanas tur nav
Slēpts
05.02.2012. 20:33
Atšķirība ir tikai tajā cik daudz svina mednieks un viņa ģimene apēd ;). Kad nosvēru Sako Superhammerhead 9,7g lodi izņemtu no mežacūkas, tā svēra vairs 5,6 gramus. Turpretī bezsvina lode S&B XLC 10,7g pēc iziešanas caui mežacūkai svēra 10,5 gramus, kas jau ir mazsvarīgi, jo tāir bezsvina lode. Spriediet paši.
Cik maksā viena patrona HORNADY GMX 10,7g?
Cik saprotu bez svina munīcija neplēš tādus caurumus otrā pusē dzīvniekam!
Bet kā būs piemēram sivēnam, kas par izejošo caurumu, cik liels izejošais aprakstiet!
Munīcija ļoti precīza un kas nav mazsvarīgi-arī cena pieņemama-Ls 1.20 gab. (HUBERTĀ). Gandrīz visiem šiem medījumiem pie apstrādes lodes ir atrastas "sēnītes" formā pie ādas pretājā pusē šaušanai- no tā var saprast, ka visu enerģiju lode ir atstājusi medījumā. Te gan domas dalās- vai labāk ja lode iet cauri medījumam vai tā kā man- paliek pe ādas...