Remes ko tu piesējies tam LMKA viņi taču tevi neaiztiek. Visu laiku tu skrien pa visādām valsts iestādēm un tik sūdzies,ko tu gribi tādā veidā panākt.Varbūt tev ir kādas atkarības problēmas jo pēdējā info liecina kad pēdējo nedēļu esi tik kunga prātā.Un beidz TE NOLIKT MINTAUTU, lai viņam vieglas smiltis ,mēs visi viņam esam pateicības parādā par mūža ieguldījumu Latvijas medību suņi audzēšanā,.
Kas attiecas uz LDC, tad visi dokumenti ir iesniegti un tuvākajā laikā atļauja tiks saņemta.
Ar cieņu Normunds.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
10.02.2012. 11:22
Salmiņ-kurā valsts iestādē es esmu bijis un sūdējies par LMKA...mana ikdiena paiet ar medību suņiem,no suņu saimniekiem arī info par dažādu klubu darbību...diemžēl viss negatīvākā tieši par LMKA.Stāsti nu no kurienes info-ka es kunga prātā nedēļu,pēc A.Bondara vārdiem es esmu 2 gadus kunga prātā....jūsu prāt- vai tad var tādus cienījamus liekuļus gaismā vilkt...skaidrā.
Par LDC reģistru-papīrs pacieš visu,vel to visu vajadzēs realizēt dzīvē.No manas puses lai veicas.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
10.02.2012. 13:07
Žanna-nebojā priekštatu par sevīm.
Redzi Salmiņ-nevarēju domu pabeikt suņi tika atvesti uz aploku treniņiem un dzirdēta kārtējā cilvēka sāpe par LMKA darboņa A.Cirša darbību...ja viss apstiprināsies, tiks noformēts dokumentāli.
Pa valsts iestādēm skraida LMKA darboņi A.Bondars,N.Vargānovs arī paskraidīja un izplata apmelojošu informāciju PAR MANI.Tā kā man, manas darbības ar medību suņiem un Babītes ezera sakarā nākas komunicēt ar tiem pašiem ērēdņiem...tie prasa kaut ko paskaidrot...kad mēģinu runāt ar šiem dīvaiņiem no LMKA kā ar vīriem,tā šie skrien uz policiju...
Katru dienu skatos kas jauns medību suņus saistošās tēmās.Žēl tikai ka tik maz to diskutetāju kā Remesa kungs un Zariņas kundze. Remesa kungam piektītu lielākoties gan par LMKA gam par LKF(esmu bijis abās), bet lieta tāda ka nav jau pagaidām izskanējis nekaāds risinājumas lai to labot. Pieļauju ka LMKA un LKF paliks pie sava, un ko tālak Lv dzinejs izmirst??? Gribam labu suni medibām kas atbils škirne tad jāved no ārvalsim??? Paši neko nevaram izaudzēt kā tikai dīvāniekus( atbilstošus škirnei bet nestrādajošus mežā) un kraņčus ar labām darbaspējam medības bet neatbilstošus škirnei??? Diezgan dramatiski, manas domas ir tādas. Ja valstiki nekas netiek dariīts tad nekas tur īsti ari nevr sanākt, paliks ta ka tas ir pašlaik. Diemžēl!
Guntar, ja gribi šķirnei atbilstošu LVdz, tad kāpēc sāki cepties, ka nedeva pārošanas atļauju? Laikam jau ir iemesls un ne jau katrs suņs ir derīgs vaislas darbam. Ne tā?
Un LKFā bija un būs atlase pie vaislas darba. Ar to nepietiek, ka suns mežā labi strādā, sunim arī jāizskatās pēc uzbūves, anatomijas, ka viņš var paveikt viņam uzliktos pienākumus, bet nu tas jau te tika minēts.
Labdien Zīvertes kundze! Protams katrs suns nav derīgs vaislas darbam,es to neapstrīdu. Neapšaubami medību sunim ir jabūt gan esterjeram gan darbam. Un vienīgais par ko cepos, tas bija tas ka LKF negribēja pārot ne ar vienu LMKA suni. Tur bija tā vaina, nemākam mēs Latvieši diemžēl atrast kopējos saucējus lai glābtu vienigo nacionālo škirni. Mēs tikai mākam stāstīt cik tie ir slikti un nepraizi u.t.t. , brt no tā jau nekas labāks nebūs. Turpinot viens otram griezt muguras un nemeklejot kompromisus neko mēs nepanāksim.
Nē, Guntar, var pārot ar LMKA suni, ja tam ir savi iemesli, kā piemēram, ja LKFā ir tuvradniecīgi kobeļi vai tādu vispār nav. Tavs gadījums ir cits, par to es te nerakstīšu.
Nu tad Zīvertes kundze atrakstat man pivāti, kas tad tas bija par iemeslu, sarunās teicāt vienu bet patiesais iemesls bija kāds cit. Nu baigi godīgi pret kluba biedru cepuri nost:)
Kas attiecas uz LDC, tad visi dokumenti ir iesniegti un tuvākajā laikā atļauja tiks saņemta.
Ar cieņu Normunds.
Par LDC reģistru-papīrs pacieš visu,vel to visu vajadzēs realizēt dzīvē.No manas puses lai veicas.
Mani neskar kaut kādi mistiski suņi. Mani, pa lielam, interesē un nav vienaldzīgi mani personiskie suņi. Glābt visu pasauli netaisos :)
Redzi Salmiņ-nevarēju domu pabeikt suņi tika atvesti uz aploku treniņiem un dzirdēta kārtējā cilvēka sāpe par LMKA darboņa A.Cirša darbību...ja viss apstiprināsies, tiks noformēts dokumentāli.
Pa valsts iestādēm skraida LMKA darboņi A.Bondars,N.Vargānovs arī paskraidīja un izplata apmelojošu informāciju PAR MANI.Tā kā man, manas darbības ar medību suņiem un Babītes ezera sakarā nākas komunicēt ar tiem pašiem ērēdņiem...tie prasa kaut ko paskaidrot...kad mēģinu runāt ar šiem dīvaiņiem no LMKA kā ar vīriem,tā šie skrien uz policiju...
Nu Tu manu domu nesaprati :)))))
Un LKFā bija un būs atlase pie vaislas darba. Ar to nepietiek, ka suns mežā labi strādā, sunim arī jāizskatās pēc uzbūves, anatomijas, ka viņš var paveikt viņam uzliktos pienākumus, bet nu tas jau te tika minēts.