Weatherby un Howai var mierīgi atlaist līdz 400 un pats neiet vaļā, pārbaudīts :)
tas ir ļoti par tēmu-"Kā pareizi izgatavot slāpētāju"
Forums jau tā ir gana švaks- jo tēmās liekam neatbilstošus komentārus.
Lai kaut ko noderīgu atrastu- milzīgs laiks ir jātērē
Vismaz ilgdzīvotāji varētu nespamot ne par tēmu.
Pietiek jau ar jaunuļiem:)
Slēpts
05.11.2018. 06:53
Weatherby un Howai var mierīgi atlaist līdz 400 un pats neiet vaļā, pārbaudīts :)
Slēpts
05.11.2018. 06:31
Nesen, aktīvā tēma, par ieroču kalibriem, tur tiešām varēja ''smelties gudrības''... Man ļoti gāja pie sirds, kā Gatis Lazdins toreiz pateica: ''... iztīrat stobrus un ejat medīt ar to kas nu kuram ir lietošanā un baudat medībasIII'' !!!
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
05.11.2018. 03:28
Tu vienreiz beigsi hernu rakstit,kto pra sto a fsivij pro banu!
Slēpts
05.11.2018. 02:51
Ui, vīri, jūs te atkal mērat... Neņemiet ļaunā, nesu ne ko mērijis, izņemot stobra garumu. Tas gan ir savarīgi ... ;)) :DD
Es vados pēc izjūtām. Paņemu plinti, iedomājos mērķi, un spiežu. Ja tas ir pietiekoši viegls un ātrs, bet ne pa ātru, tad der un viss. Citam tas pirksts resnāks, kādam knapāks. Vai tad visu mērīt pēc vienas mērauklas..? Nesen pārbraucu no veiksmīgām medībām un atkal šnellerīts nostrādāja perfekti..!!
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
05.11.2018. 00:28
Tapec jau savagei stav acutrigeris jo spruda mehanisms ir struntigs lai partvertu belzni.Bet savam stobram izraveju ara,jo vieglaks nospieds jo maigak jacert aizslegs,savadak izsaus!
Slēpts
04.11.2018. 22:54
Es vienai plintei uztaisīju 600. Man nepatika, kad atsit laidnes galu pret zemi nostrādā belzenis - nedroši. Pārtaisiju uz 700gr nu jau normālāk.
Slēpts
04.11.2018. 20:11
Man ir 700. Pašam šķiet, ka gandrīz robeža, kad vairs nevarēs kontrolēti nospiest ar cimdiem. Manuprāt nospiedienam ir jābūt tādam, kad konkrēti zini kurā mirklī ies vaļā
tas ir ļoti par tēmu-"Kā pareizi izgatavot slāpētāju"
Forums jau tā ir gana švaks- jo tēmās liekam neatbilstošus komentārus.
Lai kaut ko noderīgu atrastu- milzīgs laiks ir jātērē
Vismaz ilgdzīvotāji varētu nespamot ne par tēmu.
Pietiek jau ar jaunuļiem:)
Es vados pēc izjūtām. Paņemu plinti, iedomājos mērķi, un spiežu. Ja tas ir pietiekoši viegls un ātrs, bet ne pa ātru, tad der un viss. Citam tas pirksts resnāks, kādam knapāks. Vai tad visu mērīt pēc vienas mērauklas..? Nesen pārbraucu no veiksmīgām medībām un atkal šnellerīts nostrādāja perfekti..!!