Sliedīte pie pastobres būs jāliek, ja neko citu labāku neidomāšu.
Bet kā būtu ja lukturi liek virs optikas? Optikai nekaitēs? (Trieciens jau mazs .223rem)
Slēpts
30.10.2012. 17:08
Edgar,ja staigātājs,tad staigā,visiem jau tas nav jāzin!
Man jau 4 gadus ideāli kalpo šis variants, kronšteini masīvi, neder vienīgi tiem, kam alerģija pret Made in China. Vienīgi luktura vads pašam jāpagarina, bet tā nu nav nekāda problēma. Ja kādam liela interese, rakstiet, viens komplekts vēl aizķēries no veciem, labiem laikiem, optikas trubai jābūt 30mm.
Slēpts
31.10.2012. 08:21
ir jau vienkāršāks variants ar kuru nav jāizmanto china kronšteini optikai ;)
Taisnība jau ir, bet šis ir tas pats china, pie tam liekams uz optikas trubas, nevis kronšteina, un, galu galā, man vajag tādas lietas, kas pilnīgi atbilst manām prasībām, nevis skaļus un dārgus nosaukumus, tos kronšteinus, manispēc, var taisīt kaut klibais Juziks, ka tik kalpo godam!
Man jau 4 gadus ideāli kalpo šis variants, kronšteini masīvi, neder vienīgi tiem, kam alerģija pret Made in China.
Konstrukcija tāda bīstama - atrauties ar luktura galu pa pieri, ja labs kalibrs :) Bet savādak ideja pareiza - lukturis ar visu savu svaru nostiprināts uz optikas kronšteina un ar vienas skrūves palīdzību ātri noņemams. Man gan patīk risinājums ar stipri mazāku lukturi, kurš ar wiever sliedes gabaliņa palīdzību nostiprināts pie pastobres - nesit gaismu optikā, it sevišķi pēc šāviena, kad stars atspīd dūmos!
Ozola k-gs, nav man *idiotisma rētas*, jo lukturis, kā redzat, ir uz Remington pusautomāta, kam atsitiens, vismaz šaujot pa medījumu, man tikpat kā nav jūtams. Liktu jau izmēros mazāku, bet neesmu tādu atradis, kam būtu mazi izmēri, bet tāda pati gaismas jauda, LED negribu, jo neesmu vēl redzējis tādu, kas stāvētu manējam blakus, varbūt, ka ir, bet šis labs gana... Cik zinu, ir vēl diezgan šāvēju ar Solarforce L1200 lukturi, nekautrējieties, izsakiet savu pieredzi, nu jau tīri labs laiks pagājis, kopš lietojiet.
Slēpts
01.11.2012. 08:46
lukturis ar XML-T6 led čipu + Lēcu pārsitīs tavu solarforci, gan tālumā, gan spīdēšanas ilgumā. nu un vēl tie varianti kur iekšā ir 3 x XML-T6 kopējā jauda elektrībai būs tāda pati ~ 30W, bet daudzreiz gaišāks un mazāks izmēros
Bet kā būtu ja lukturi liek virs optikas? Optikai nekaitēs? (Trieciens jau mazs .223rem)
Dienā es lukturi nelieku jo nav vajadzības, cita lieta jau krēslā un naktī uz graudaugu postījumiem.
Konstrukcija tāda bīstama - atrauties ar luktura galu pa pieri, ja labs kalibrs :) Bet savādak ideja pareiza - lukturis ar visu savu svaru nostiprināts uz optikas kronšteina un ar vienas skrūves palīdzību ātri noņemams. Man gan patīk risinājums ar stipri mazāku lukturi, kurš ar wiever sliedes gabaliņa palīdzību nostiprināts pie pastobres - nesit gaismu optikā, it sevišķi pēc šāviena, kad stars atspīd dūmos!