kāda jēga no specpasūtījuma laides, ja tas caurums tiek frēzēts kaut kādā standarta variantā - varbūt man roka milzīga un tāds risinājums neder.
Boyds jau arī nav nekāds specpasūtījums, bet gan standarts - no viņiem laides ņem gan Remington, gan Savage, gan Howa/Weatherby Vanguard, tagad arī ČZ. Kā tajā anekdotē - ja nepatīk, tad neēd...
Es pats skatos uz vienu no šīm laidēm. Normas robežās var gan laides garumu, gan ieplecojuma un vaiga atbalsta augstumu pieregulēt(www.kkc.no un www.grsriflestocks.com. Aptuveni rēķinot, Zviedrijas veikalos abu ražotāju produktu cenas ir ap 600 EUR.
Cenas varbūt, ka normālas, bet man nepatīk konkrētie risinājumi.
īpašs tur ir tikai materiāls, ko nezin kādēļ nav "Latvijas Finieris" sācis lipināt kopā.
Aplūkojot tos foto, redzu, ka tur var būt daudz un dažādas modifikācijas, sākot no vizuāli ļoti dīvainām, lai neteiktu vairāk, sākot ar to caurumu. Bet atkla, kāda jēga no specpasūtījuma laides, ja tas caurums tiek frēzēts kaut kādā standarta variantā - varbūt man roka milzīga un tāds risinājums neder.
Mans rezumē - materiālam 5 balles no 5, bet izpildījums neatbilst manai gaumei.
Slēpts
17.03.2012. 08:41
boydam cenas baigi labas, te pa tādu ciparu neviens masters neko tādu neuzdrāzīs
Thumbhole stock - laide ar caurumu īkšķim, kā Raitis teica. Materiāls - laminēts finieris, var būt dažādās krāsās. Gluda, cieta, stingra, patīkamāka nekā plastmasa. Un patiesībā smuka pēc vella. Rokā guļas ideāli, vienīgi ieplecošana var nebūt visiem pa prātam. Kam interesē vairāk - www.boydsgunstocks.com. Tur ir ne tikai tādas laides un ne tikai amerikāņu ražojuma plintēm.
Boyds jau arī nav nekāds specpasūtījums, bet gan standarts - no viņiem laides ņem gan Remington, gan Savage, gan Howa/Weatherby Vanguard, tagad arī ČZ. Kā tajā anekdotē - ja nepatīk, tad neēd...
īpašs tur ir tikai materiāls, ko nezin kādēļ nav "Latvijas Finieris" sācis lipināt kopā.
Aplūkojot tos foto, redzu, ka tur var būt daudz un dažādas modifikācijas, sākot no vizuāli ļoti dīvainām, lai neteiktu vairāk, sākot ar to caurumu. Bet atkla, kāda jēga no specpasūtījuma laides, ja tas caurums tiek frēzēts kaut kādā standarta variantā - varbūt man roka milzīga un tāds risinājums neder.
Mans rezumē - materiālam 5 balles no 5, bet izpildījums neatbilst manai gaumei.