Tavai CZ ir "baigais potenciāls". Šauj prātīgi, ka nenotērē resursu. Diez vai tik labu otru stobru varēsi dabūt. Ieliec bildi ar tiem 3 trāpijumiem.(vismaz uzvilto,lai izskatās ticami)
Būšu mājās ielikšu, savādāk telefonā bilde stāv a tagad nav USB vads līdzi, kamēr pa Rīgu grozos.
Ja Tev Tele2, vari atsūtīt man savu Nr. un es Tev MMS aizsūtīšu, lai varētu pārliecināties, ka nespraužu Tev batonus!
Stobrs nav nemaz sūdīgs, bet pēc kādiem pieciem šāvieniem sāk uzsilt un mētāt!
Guntim V. Saki lūdzu, vai šnelleris nestrādā?( Ko Tu vēlies panākt, labāku mēlītes nospiedienam ar uzvilktu šnelleri???).,(Diskusiju par cz varam pārcelt uz intīmākiem apstākļiem, tjipa rakstām uz profilu vai zvanām uz lmt.). Pirms gadiem 6~7 tika uz 2 draugiem nopirkta cz 550, 308 win, bija sākumā doma, laidē tā kā griezt robiņus uz licenzētu medījumu, labi ka nesākām, nu jau koka daļas būtu maināmas. Ja netrāpam, ļoti retos ( varbūt nekad gadījumos vainojams ierocis), pārsvarā pieviļ šāvēja meistarība, ko būtu arī jācenšas izkopt!
Ja Tev Tele2, vari atsūtīt man savu Nr. un es Tev MMS aizsūtīšu, lai varētu pārliecināties, ka nespraužu Tev batonus!
Stobrs nav nemaz sūdīgs, bet pēc kādiem pieciem šāvieniem sāk uzsilt un mētāt!