Šodien vārdadienu svin Sindija, Sintija, Elfrīda, rītdien - Margots, Igors, Ingvars
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - BRĪDINĀJUMS IZSTĀDE MEDĪBAS 2012

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 22 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 16.05.2012. 09:27
Ar medībām saistītās tēmasIzstādes

Alvis
Alvis
Pēdējo reizi manīts 2015-07-29 11:48
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Limbaži
Medību trofejas: 6
16.05.2012. 09:27
MMD kausi vienmēr bijuši kā atpūta, tiesa šogad jābrauc garāks gabals Rīdziniekiem
Anita
Anita
Pēdējo reizi manīts 2022-08-09 16:45
25.04.2012. 12:40
Turpinot aizsākto...:))) Es absolūti sapratu, Dzintar, ko Tu teici par "tirdziņu", bet es tā kā mēģināju skaidrot, ka Kausi jau sen ir pārauguši "tīru" sacensību ietvaru. Kausos var piedalīties ne jau tikai tie, kas šauj. Kas liedz medniekam (arī nešaujot) braukt līdzi saviem kolēģiem - dalībniekiem un apstaigāt tirgotājus, lai ar tiem pārrunātu sev interesējošās lietas? Kas liedz atbraukt un bez jel kādas dalības maksas taisīt "tirdziņu", cept desiņas un taisīt tusiņu? Kas liedz atbraukt ar bērniem, lai tie pirmo reizi izmēģina gaiseni - arī bez jel kādas dalības maksas? Tieši par to bija stāsts. Un darām mēs to tādēļ, ka pašiem patīk, ne jau izpildot norādījumus vai līguma punktus... Tiekamies!
Alvis
Alvis
Pēdējo reizi manīts 2015-07-29 11:48
Atrašanās vieta: Limbaži
24.04.2012. 23:49
Lietuviešu medību pričendāļu tirgoņi atbrauca, jo nezināja ka vietējie nebūs... zinātu, arī nebrauktu...
Medības BT1 jāliek kopā ar makšķerēšanu, tūrismu...
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
24.04.2012. 22:32
Paldies Anita,ka atcerējies arī mani!:)Mana ideja bija par izstādi tirdziņu,šeit ir runāts par MMD kausu,kas ir sacensības un dalības maksa ir parasta prakse.Ēdinātāji būs klāt paši,paaicini tikai,tīra peļņa.Un galu galā kad veiciet organizēšanu,vai pamatdarbā ņemat bezalgas atvaļinājumu?Man liekas ka bīdat to pašu lietu par ko saņemat algu,un tikai nesakiet ka darba līgums neparedz papildu pienākumu veikšanu.Šoreiz es pirmais nesāku!
Anita
Anita
Pēdējo reizi manīts 2022-08-09 16:45
24.04.2012. 17:24
Labs vakars visiem! Saprotu, ka runa ir par izstādi, bet jau labu laiku atpakaļ izstādes organizatoriem teicām, ka šī izstāde īsti nav pareizā "laikā un telpā" - tai vajadzētu būt kopā ar "Sportu un atpūtu", jo tajā ir arī piedāvājumi makšķerniekiem, dažādi meža "dampji" (kvadricikli), laivas utt., kas interesētu arī medniekiem un šī izstāde ir drusku uz citu auditoriju orientēta, nekā izstāde ar mīļdzīvnieciņiem (trušiem, pundurvistiņām) un stādiem, kas "iet paralēli" it kā Medību izstādei. Un tomēr! Pareizi jau te vīri komentē, ka galīgi bez parādīšanās medniekpiederumu tirgotāji neiztiek, tādēļ drusku mūs (MMD) reklamējot varu teikt - brauciet uz Kausiem Sērenē 2. jūnijā un tur varam solīt gana plašu dažādu medīblietu tirgotāju, taisītāju un pārstāvju piedalīšanos. Pagājušo gadu, ja nemaldos, bija pārstāvētas kādas 30 firmas, šogad, ceram, nebūs mazāk. Arī tirdziņu jeb "maiņas placi" jau pagājušo gadu izsludinājām - tur var piedalīties ikviens, kam ir ko mainīt (nepieciešama tikai vēlme). Bet Dzintaram varu teikt - man patīk tava ideja par "rokeru tusiņu ar nakšņošanu" - tad nu, lūk, šogad Kausi tieši tādi arī būs - ja gribat ar nakšņošanu (telšu vietās vai apkārtējās viesu mājās), ja gribat - ar tusiņu, ja gribat - ar mainīšanos un piedevām vēl ar "šaudīšanos"... Jā, sīka nauda par dalību ir visiem, bet es gribētu redzēt, Dzintar, kā Tu mēnešus 4-5 (tik apmēram, tā organizēšana noteikti aizņem)strādātu pavisam uz entuziasmu vai arī cik tiesnešus, teritorijas tīrītājus, apķēdētājus, ēdinātājus utt. tu piesaistītu par "paldies"...
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
24.04.2012. 16:40
...Jāni E.,nu pilnīgi un galīgi precīzs izstādes tulkojums uzrakstīts.,jāsaka ,man vārdus no datora nocēli.,:). lai cik tas skumji būtu, patreizējā laika periodā medību izstāde Latvijā laikam nava vajadzīga. tie daži Latvijas nažu ,"ķebļu", un desu meikeri pietiekami labi un efektīvi par sevi atgādina MMD,MMM Kausos, Minhauzenā,internetā uc. mednieku pasākumos.par ārzemju medīblietu atpazīstamību un piegādi-iegādi ļoti centīgi rūpējās mūsu mednieku veikali. ja Latvijā ir pabūts Purnavu muižā, Hubertā, Zommerā,tad arī Ninbergas IWĀ nekādu pārsteigumus neieraudzīsi. esmu bijis daudzākus gadus gan Ninbergas ,gan Dortmundes lielajās izstādēs un var pateikt ,ka Latvijas medīblietu veikali ir ļoti augstā līmenī(protams,ne visi). un katra veikala tirdzniecības zāle jau ir vesela izstāde.,:)
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2022-01-27 10:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Krimuldas pag.
Medību stāžs: no 1988g.
Aprīkojums: Iž27; Haenel Jaeger 10, 30-06; Meopta Meostar R1r 3-12x56
Suņi: KEL
24.04.2012. 16:04
alni vai lapsa.
Atvaino ja tie ir Tavi īpašvārdi, bet drīzāk izskatās pēc bailīga komentētāja, kas kautrējas sevi atklāt.
Medību izstāde ir komercizstāde, kurā pamatā pidalās tirgotāji, lai reklamētu savu preci. Un ļoti maz vēl ir medību klubu, kas organizē komercmedības. Ja arī ir, tad ne zem mednieku interešu klubiņa statusa. Ja mednieku klubiņš savos statūtos, ar tālejošu domu, ir ierakstījis "komercmedības", tad tas ne tuvu nenozīmē ka kaut kas tamlīdzīgs notiek.
Vai vari apgaismot ar kādu domu šie 166 ielūgumi tika izsūtīti. Šie 166 mednieku klubi ir izstādes mērķauditorija, kurus izstādes organizatoriem vajadzēja iekārdināt atnākt un apskatīt viņu rīkoto pasākumu nevis otrādi.
Alnis
Pēdējo reizi manīts 2012-05-24 15:34
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
24.04.2012. 14:39
Labdien, visiem.
Patika komentāri...
Sevišķi Madara.
Lielai daļai arī ir sava taisnība.
Žēl ka neesat informēti par to, ka 166 Latvijas Mednieku Savienības klubiem tika nosūtīta informācija par iespēju BEZMAKSAS piedalīties izstādē - parādīties citiem.
No visiem tiem atsaucās tikai viens (cepuri nost tā vadītāja priekšā), lai paziņotu, ka ir vēl jauns un mazs, tapēc neesot nekādu resursu.....
Slēpts
23.04.2012. 19:46
Edmund pārliec tak kalendārā dienas.Vai ja Tev ir noplēšamais tad vienu nedēļu esi aizmirsis noplēst jo izstāde jau bija pagāšnedēļ-līdz 22.aprīlim.
Edmunds
Edmunds
Pēdējo reizi manīts 2019-11-26 17:45
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Aprīkojums: Vītne,gludais
Medību trofejas: 10
23.04.2012. 15:36
6-diena lielai daļai būs darbadiena, tā ka cilvēku pieplūdums var arī nebūt...