Aprīkojums: Strasser RS 9,3x62,Brawning BAR LONGTRAC LUXE 9.3X62, Heym SR 30 270 WSM, Merkel RX.Helix 223 rem Brawning CYNERGY PRO SPORT 12M 76, Medību loks un arbalets. Browning Maxus 12cal
Suņi: Laikas(daudz)
Medību trofejas: 44
19.05.2008. 08:40
Lietoju Titan6 jau divus gadus, izmantoju gan medībam gan sportam, pie tam pa papiru vienā dienā izšauju līdz 50-70 patronam (kalibris6,5x55).Stobra kopšanai lietoju profesionalos lidzekļus, līdz šim nebija nekādu problēmu.
Aprīkojums: Strasser RS 9,3x62,Brawning BAR LONGTRAC LUXE 9.3X62, Heym SR 30 270 WSM, Merkel RX.Helix 223 rem Brawning CYNERGY PRO SPORT 12M 76, Medību loks un arbalets. Browning Maxus 12cal
es jau pasuutu aiz dikja, bet varbut sanak te izdevigaak pirkt?
Ps. man jau patik dazos labos medibu veikalos liela iepakojuma 300ml+ pec svara ir vieglaki neka 100ml "dihlofosa" tipa tirisanas lidzekli - laikam pusstendu jau izstira un tad pardod kaa jaunu iepakojumu ;) lai dzivo latvijas biznesmeni !
sanāk bišķi atkāpe no tēmas ,...bet ja tā ņem, tad jātīra arī TITANs un visas citas plintes. īstenībā D.C. esi bijis kārtīgā bodē,kur plintes tīra.nava sliktuma bez labuma.;DDD. bet ja nopietni, tad ir dažiem Lavijas ieroču bodniekiem netīrīšanas sērga. un ja tā karabīne pēc kontrolšāvienu veikšanas netīrīta gadu un vairāk gaida laimīgo(nĒ) īpašnieku!!! pirms maksāt naudu,ļoti iesaku palūrēt stobrā,varbūt pat izvilkt cauri baltu sausu slauķi???,vai melns būs,vai lapsiņas krāsā,a varbūt tiešām gaiša eļļiņa rādās.
Ps. man jau patik dazos labos medibu veikalos liela iepakojuma 300ml+ pec svara ir vieglaki neka 100ml "dihlofosa" tipa tirisanas lidzekli - laikam pusstendu jau izstira un tad pardod kaa jaunu iepakojumu ;) lai dzivo latvijas biznesmeni !