Ir labāk nekā nekas. Bet bez ādas cimdiem labaak nesēdēt. Kad iznaak cuki auzās, tad gribās tam ,kas izdomāja pasaku par 20m2 bez odiem, iespraust garo lineālu pakalā :)
Es termoceli parasti nometu tornī uz grīdas un sēžu kaut šortos -pa kādam odam var dzirdēt uz reto. Sēžot trepēs tomēr kāds arī iekož un jo vējaināks jo biežāk, bet tomēr labāks par visiem mēģinātajiem smāķiem.
Būs jāizmēgina kaut gan man to nepiedāvā Frankonia kā Jūsu nokomentējāt bet gan www.akah.de . Salvetēs varētu būt pat êrtāks lietot. Es biju atvedis no ASV un kabatās ērti glabāt . Tas bija no citata ražotāja ties.
Kāds sakars maciņam ar ieslēgtu aparātu? Aparātam jābut tikai un vienīgi horizontāli, lai liesma sildītu plāksnīti, maciņš domāts šikai aparāta aiznešanai līdz vietai. Par dārgumu- baloniņus var uzpildīt pats, paskatiet youtubā, Drogās var dabūt daudz lētākas plāksnītes, tiesa, uz pusi mazākas, bet lieku divas, kas domātas istabas aparātam, sīkāk var pameklēt hunters.lv
Slēpts
09.08.2014. 10:30
Iekarinot macinu pie siksnas, aparats pats stav horizontali un vari staigat ar ieslegtu aparatu.
esmu viens no laimiigajiem therma cell iipashniekiem... svaigi iepirkos...varu pateikt to, ka darbojas... a par smacinjaam prieksh cuuku deguniem, vaarties kaados suudos gribi, cuukai taa buus svesha smaka tai vietaa un vinja buus uzmaniiga...taapec vienalga ir jaaievero veeja virzieni, lai cuks nesaostu.... mosh vinjaam iesnas pielaist?:D aizkritiis deguns, ozha pazudiis:)
Man Termacels nepiešķiļas. Gāze šņāc, dzirkstele ir, bet nepiešķiļas.
Ko darīt, mest Gaujā?