Aprīkojums: IŽ-58M; kombinētais Belka-3 un vītne Mossberg 4*4
Suņi: Pagaidām nav
27.06.2012. 15:40
Kā jau bija teikts - funkcionāls darba zirdziņš bez īpašiem smalkumiem no budžet klases ieročiem. Precizitāte arī ir kā saka A.Bundzena k-gs, vismaz man šaujot ar Hornady munīciju uz 100 metriem un no galda. Kompensatoru var nomainīt ar komplektā esošu aizsarg gredzenu. Manā skatījumā par to piedāvāto cenu - pieņemams un man patīk.
Slēpts
27.06.2012. 19:35
Uldi, Man ir CZ 550, kvalitāti nemaz nevar, un negribu salīdzināt, un cena arī zem labi zem 600
Māri, tikai nedirs ka atvērtam aizslēgam nav kustības. Manai CZ 555 gan ir un tagad maksā viņa vairāk kā 600,- ,kad pirku bija 530,- liekas. Bet ka jau Ģirts rakstija "ko tas maina...ārā tak nekrīt".
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
29.06.2012. 11:47
pats arī pirms mēneša iegādājos pirmo vītni Savage Axis, cenu kategorija tā pati kas Mosbergam (līdz 400ls) vienīgi Mosbergu var dabūt ar garāku stobru 4x4 versijai 61 cm... precizitāte Sevidžam apmierinoša, bet vēl jāpiestrādā pie munīcijas izvēles pašreiz šāvu ar Federal 9.7 gramu, bet jāpiemeklē nedaudz lētākas un smagākas.
Varbūt kāds lieto Axis 308 kalibru un var ietekt kādu labu munīcijas variantu???
ja pirktu tagad noteikti izvērtētu Mosberga variantu- izskats arī simpātisks.
PS aizlēgs atvērtā vaeidā ļurkājas, bet ātrumu nemazina. domāju mūsdienu konkurences apstākļos rietumvalstis sūdīgas plintes neražo, arī par 400ls.....
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
05.07.2012. 20:24
šodien braucot cauri Jekabpilij aptaustiju Mosberg 4x4 plecā krīt ļoti labi un aizslēgs arī likās apmēram vienā līmenī ar Savage Axis, bet Savage tomēr atstāj drusku labāku kopējo iespaidu, varbūt tāpēc ka ir jau kādu brīdi īpašumā.
Labrīt čaļi!
Runājot par stobra bremzi, ja noņem, var mazliet mainīties trāpījuma vieta. Ir dzirdēts arī viedoklis, ka tas kompensators arī uzlabojot blīvumu.
Mosbergu piedāvāja Saldus veikalā, bet nebija vēl atvesti uz to momentu. Par cik vītņstobri ir diezgan daudz, tad uz to momentu nebija aktuāli, ko domāt.
Nu jau kādu pusotru mēnesi esmu vienā no labākajām Ukrainas kūrortpilsētām (vismaz viņi paši tā domā), saistībā ar savu darbu, un man, kā kaislīgam šāvējam pirmā doma bija atrast mednieku veikalu, lai iepazītos ar piedāvājumu. Atradu arī. Plauktos Izh, Toz. Padomju laika sporta masene SM pilnā komplektā ar dioptru maksā 50Eur. Vispār mazliet atrāvos no tēmas, bet bija arī piedāvājumā Mosbergs. Starp citu vienīgais ražotājs, kas ir ražots ārvalstīs. Krieviju uzskatu par ne importa preci. Aptaustīju to Mosberg, plinte ka plinte, nepatika kompozita laide, pārējais kā jau vienkāršam darba instrumentam. Šāvis neesmu, citus noslēpumus nezinu.
Praktiski vislielākais un galvenais jautājums ir atbildēts - tā ir cena.
Labu dienu!
Māri, tikai nedirs ka atvērtam aizslēgam nav kustības. Manai CZ 555 gan ir un tagad maksā viņa vairāk kā 600,- ,kad pirku bija 530,- liekas. Bet ka jau Ģirts rakstija "ko tas maina...ārā tak nekrīt".
Varbūt kāds lieto Axis 308 kalibru un var ietekt kādu labu munīcijas variantu???
ja pirktu tagad noteikti izvērtētu Mosberga variantu- izskats arī simpātisks.
PS aizlēgs atvērtā vaeidā ļurkājas, bet ātrumu nemazina. domāju mūsdienu konkurences apstākļos rietumvalstis sūdīgas plintes neražo, arī par 400ls.....
Runājot par stobra bremzi, ja noņem, var mazliet mainīties trāpījuma vieta. Ir dzirdēts arī viedoklis, ka tas kompensators arī uzlabojot blīvumu.
Mosbergu piedāvāja Saldus veikalā, bet nebija vēl atvesti uz to momentu. Par cik vītņstobri ir diezgan daudz, tad uz to momentu nebija aktuāli, ko domāt.
Nu jau kādu pusotru mēnesi esmu vienā no labākajām Ukrainas kūrortpilsētām (vismaz viņi paši tā domā), saistībā ar savu darbu, un man, kā kaislīgam šāvējam pirmā doma bija atrast mednieku veikalu, lai iepazītos ar piedāvājumu. Atradu arī. Plauktos Izh, Toz. Padomju laika sporta masene SM pilnā komplektā ar dioptru maksā 50Eur. Vispār mazliet atrāvos no tēmas, bet bija arī piedāvājumā Mosbergs. Starp citu vienīgais ražotājs, kas ir ražots ārvalstīs. Krieviju uzskatu par ne importa preci. Aptaustīju to Mosberg, plinte ka plinte, nepatika kompozita laide, pārējais kā jau vienkāršam darba instrumentam. Šāvis neesmu, citus noslēpumus nezinu.
Praktiski vislielākais un galvenais jautājums ir atbildēts - tā ir cena.
Labu dienu!
Es būtu priecīgs,ja uz manas plintes tāds būtu virsū.
Ko viņš Tev traucē?
Varbūt vēlies uzskrūvēt kaut ko citu? ;-)