Aprīkojums: Tika T3 3006, Browning Long Trac 3006, CZ455 22Lr, MC 21-12
Suņi: ir
12.09.2012. 19:47
brauningu lietoju dinējmedībās no10-40 patronas gadā. pec medībām iztīru stobru un iepūšu balistolu, lieko ar kompresoru izpūšu, viss. kas tur var ieķīlēt? nevaig pirkt kkādus tur PA, brauningu pirku tapēc, ka čomiem ar tādi ieroči ir un neko sliktu neviens nav teicis. tagad jau gan visi jūsmo par benelli, viens nopirka, tad jau redzēs kā strādās!
Interesanti būtu vismaz paksatīties kas tagad darās pie Naura pusautomātā mehānismā. Jo ja es savu aizslēgu kapitāli tīru 2 reizes gadā un izjaucu pilnīgi un katru reizi konstatēju ka tur netīrumu pietiekam daudz kaut arī tīri ieroci patstāvīgi, kā arī kaut arī tiek pūsts balisol mehānismā, vienalga parādās rūsa, jo medības notiek ne tikai ideālos apstākļos, bet arī lietū, miglā, ierocis tiek pārnēsāt pa zāli, kuras sēklas iekrīt aislēgā, ja vēlc medījumu ,tad vispār ierocis saskaras ar visu ko sastop ceļā. Tāpēc intereses pēc būtu interesanti pavērot kā izskatās mehānisms iekšā pēc tik gadu intensīvas lietošanas :)
Slēpts
13.09.2012. 09:42
Edgar! Sabaidīji...
Kungi, daudz detaljas palika pāri vai pietrūka kad pirmo reizi jaucāt savas "gaļmašīnas"?
Jap, netīrums nenozīmē, ka tas mehānisms nestrādās, tur viss paredzēts, ka jastrādā arī ar skuju piejaukumu, ar likam rokam tirot var ari "satīrīt" mehanismus.
Mja, kaķus un bērnus labāk turēt tālāk šādā brīdī :D bet es laikam vienu reizi saņemšos un izārdīšu to padarīšanu. Jo īpaši tādēļ, ka ir doma plastmasa laidi/pastobri iegādāties un uzlikt, kas nozīmē, ka tāpat šis un tas jāārda vaļā.
Slēpts
18.09.2012. 12:59
Pastobri un laidi noņemt nav problēmu ir darīts:)bet nu tālāk diezvai pats mēģināšu
Man patika ka bļodiņai apakšā magnēts- lai sīkumi pa gaisu neaizlido.
P.s starp citu- kādas izmaksas meistaram, lai brauniņa pusautomātu iztīrītu ???
Varētu kāds ieroču meistrs sevi pareklamēt- domāju ka 95% latvijas Brauniņu utt nekad nav bijuši meistaru rokās..
Kungi, daudz detaljas palika pāri vai pietrūka kad pirmo reizi jaucāt savas "gaļmašīnas"?
Manis pēc tu vispār vari 10 gadus netīrīt savu ieroča mehānismu.
Man patika ka bļodiņai apakšā magnēts- lai sīkumi pa gaisu neaizlido.
P.s starp citu- kādas izmaksas meistaram, lai brauniņa pusautomātu iztīrītu ???
Varētu kāds ieroču meistrs sevi pareklamēt- domāju ka 95% latvijas Brauniņu utt nekad nav bijuši meistaru rokās..