Bet vai tad mēs strīdamies par to, kur cūkai mežā jāšauj vai kā jāiet klāt?!?!? Nē!!! Mēs runājam par ieroču pielietojumu un to priekšrocībām un trūkumiem! Kāds šeit sakars par medībām?
Es varētu pateikt tā:
Vai, izšaujot tās 20 reizes medībās Jūs, Vilka kungs, protat ar to rīkoties un to saprast?!?!?! NĒ!!! Nu tad - ko Jūs muldaties - teorētiķi?! :D
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
23.08.2012. 22:15
Vilka kungs, pastāstiet, cik Jūs esiet pa, piemēram, pēdējiem 5 gadiem cūciņas nomedījis?
Ko tu tur kungojies, no tā jau par mednieku nekļūsi.
Andiņ, vot neticēsi, bet neatceros. Riktīgi, neatceros. Tā ir lieta, kuru reāli nožēloju, ka neveicu pierakstus.
Es labprāt ierakstītu 100, nē, labāk 200, bet neatceros:)
Varētu būt ap 12 - 15 sezonā. 70% uz gaidi, atlikušie dzinējmedībās.
Un tas tev vēl ir pats precīzākais pustomāts ar to bosa bunduli, ja viņš vēl noregulēts. Bet, ko tie pārējie pustomāti dod ārā? Sevišķi cimperlīgi ir tie, kuriem pastobres ļurkājas un šķobās atņemamās. Tad pārlādējošais mehānisms piespiežas iekšpusē tai pastobrei ta tur, ta šur un katrreiz novirze trāpījumam uz citu pusi!
23.08.2012. 22:09
Kamēr nebārsta apvainojumus, tikmēr šitādus teorētiķus nevar sabremzēt. Tas tak vilkam skaidrs, ka esi muldoņa/teorētiķis. Varbūt papīra kuili arī māki caurumot, nestrīdos, bet pa īstam.....nu nu.
Un vispār, no šitā (pilsētnieku) foruma nevar pats izrakstīties. Maucība.
Un neviens arī nebāņo nost. Maucība.
Admin, ei admin, kas par sūdiem?
23.08.2012. 22:03
Da ne sūda tur nekas nemainās, Juri. Nu kas mainās? Par cik mainās? Par cm vai diviem vai trim. Un kloķim? Nekas nemainās? Beidz. Medībām precizitātes pietiek un vēl pāri paliek.
23.08.2012. 22:00
Nu nu Jurīt. Kur ta nu tā esu sacerējies? Parādi man lūdzams ko esmu rakstījis par sliktu kloķim.
Pašam bija vecā M695 tikka - tikai to labāko atceros, bet nācās nopārdot.
Es, atšķirībā no viena otra pārgudrā pajoliņa, eju medības.... un medīju. Sanāk tagad tā, ka man ir pusautomāts. Iekrita rokās par labu naudu. Medīju. Man diktam patīk i kā krīt i kā varu reizēm trāpīt:)
Nesaku, ka viņš ir visvisvis, bet manas, ne tik mazās, prasības izpilda.
Vilka kungs, beidziet bārstīt apvainojumus! Ja ir ko teikt UN PAMATOT - sakiet! Nosaukt par muldoņu var visi! Nosauciet ko tieši teicu nepareizi un KĀPĒC? Paldies!
Es varētu pateikt tā:
Vai, izšaujot tās 20 reizes medībās Jūs, Vilka kungs, protat ar to rīkoties un to saprast?!?!?! NĒ!!! Nu tad - ko Jūs muldaties - teorētiķi?! :D
Ko tu tur kungojies, no tā jau par mednieku nekļūsi.
Andiņ, vot neticēsi, bet neatceros. Riktīgi, neatceros. Tā ir lieta, kuru reāli nožēloju, ka neveicu pierakstus.
Es labprāt ierakstītu 100, nē, labāk 200, bet neatceros:)
Varētu būt ap 12 - 15 sezonā. 70% uz gaidi, atlikušie dzinējmedībās.
Un vispār, no šitā (pilsētnieku) foruma nevar pats izrakstīties. Maucība.
Un neviens arī nebāņo nost. Maucība.
Admin, ei admin, kas par sūdiem?
Pašam bija vecā M695 tikka - tikai to labāko atceros, bet nācās nopārdot.
Es, atšķirībā no viena otra pārgudrā pajoliņa, eju medības.... un medīju. Sanāk tagad tā, ka man ir pusautomāts. Iekrita rokās par labu naudu. Medīju. Man diktam patīk i kā krīt i kā varu reizēm trāpīt:)
Nesaku, ka viņš ir visvisvis, bet manas, ne tik mazās, prasības izpilda.