ejot pastaigāties ar suni gar dīķeli, dažreiz, kad salido pīles dodu viņam tās pīles patrenkāt, bet šogad kautkā negrib lidot - mūk, slēpjās un ar mokām tik ceļas spārnos
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
10.08.2012. 16:46
jā nelidojošie ir manīti, droši vien otrie perējumi. bet uz ūdens ju drīkst tikai piešaut, tā ka tas ka daļa nelido ātrumu nemazina :)
veiksmi visiem rītdien !
Rīgas jūras līča akmeņainā un meldriem klātā Zemgales (kas nezin-Tukuma rajons ir Zemgale) un tālāk Kurzemes jūrmala, ap Enguri. Tur gan jāpārliecinās vai šogad nekas nav mainījies un nav kāds liegums. Pats uz jūru braukšu, kad kākauļi un gaigalas caurceļos. Medību tehnika vienkārša-uz/pie akmens metri 100-200 no liedaga un meldru zonas nomaskējies, ieliec mānekļus /var bez tiem, bet tad sekmes sliktākas/ un gaidi. Var ari agrā rītā lēni brist klajā ūdens un meldru zonā. Vakaros neesmu medījis, bet gan jau ka līdzīgi. NB! Ja brauc rīt, brišanu labāk neizmantot, būs dusmīgi pārējie:), tur raiba publika. Un pirms brauc, pameklē netā vai šogad nav lieguma...un vēl, vēlams nešaut pa dižpīli, var sanākt sū* kaut gan dižpīles vairāk uz Kurzemes un atklātās jūras pusi esmu manījis. Un vēl-jūrā tikai ar besvina munīciju.
...Dānijas krastos maskēšanās jūrā uz ūdensputniem nozīmē uzvilkt balti pelēcīgu tērpu. tādi tērpi skandināvu zemēs arī tiek tirgoti biezā slānī.,:) . der gan uz ūdeņiem,gan ,iespējams,ziemā sniegotos laukos. esmu mēģinājis gaišo drēbi lielajos zivju dīķos. ,īstenībā strādā,tikai pašam psiholoģiski grūti "pārvārīt" . "ne spalviņas" šodien.,:)
Man veiksmīgi- Vienā piegājienā iztukšoju savu puautomātu- 3/0 manā labā, visas atradu un vakarā jau uz oglēm pagatavoju, kopā ar alu un šašliku notiesājām! Kā pārējiem veicās?
SALIJUŠAS!!!!:D:D:D
veiksmi visiem rītdien !
Un pārējiem novēlu - šaujat garām!
Zosu barinu redzeeju seezot uz luuri jau 22julijaa..
P.S. Rīt, ja būs atlicis spēks un saprāts atskaitīšos..:D :D :D
Šaujat garām!