Atklāšana izdevusies, ir rezultāts un labi pavadīts laiks. Pašam ļoti patika šogad, jo pīles bija ļot daudz. Japiekrīt Vētras kungam, vaigu var manāmi just ;D
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
12.08.2012. 14:52
Būtu labi, ja visi vēl uzrakstītu, kur bijuši. mēs bijām uz uzpludinājumiem mūsu pašu medību platībās. Pīles bija, bet nu nevaru teikt, ka daudz, bet bija vairāki bariņi. Man, mazam cilvēciņam, tur viegli nav, jo niedres ir krietni man pāri galvai, bet ūdens, kur vīriem līdz ceļiem, man līdz tai vietai, no kuras kājas aug :D
Aprīkojums: loti labs nebus vietas sarakstit seit ;(
Suņi: bija labi 2 bet vieglas smiltis viniem ;(
12.08.2012. 15:16
es piles tagad nesauju nav laika man :( apgustu jauno medibu teritoriju http://en.wikipedia.org/wiki/S... taka pilnas nokas un galva man tagad ;( ar citam lietam :) bet lasu temas on komentarus esmu parsmejies par rakstitajiem utt.... ir labs saits kur palasit anukus :) mediju ar focuku :)
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
12.08.2012. 17:15
No laivu bāzes 'Dālderi' Babītes ezerā atklāt ūdensputnu medību sezonu devās 58 mednieki.Pirmie šāvieni atskanēja 15.50 ,kas Babītei ir labs rādītājs(citus gadus iet vaļā 15.20 ,15.30...).
Kā jau pats prognozēju- pīles pamatā mitinās grāvjos,par pamatu šim faktam ir salīdzinoši augstais ūdens līmenis ezerā.Pats raidīju 8 šāvienus, guvums 1 merču tēviņš un 3 pelēkās šā gada pīlītes.Atklāšana klusa un mierīga.Cik manīju reta mednieku laiva bija tukšā, lielāko ties vismaz 2 pīles laivā bija.
Sveiciens visapkart!
Padevigi varu zinot, ka pilu sezonas atklasana Azovas jura pie Berdanskas krastie Ukraina ir galigi neizdevusies!
Ne te piles, ne man uz kuga ierocis, ne sezonas atklasana.
Vispar si ir loti netira jura un nesaprotu, ka tada pelke var peldeties!
Saujiet garam!
Aprīkojums: loti labs nebus vietas sarakstit seit ;(
Suņi: bija labi 2 bet vieglas smiltis viniem ;(
12.08.2012. 17:59
tas gan fakts bet seit ari daudzi ir sturgalvigi komentaros :) tikai nesaprotu kadel :)!!! kadel es nevaru foruma jaunu temu pielikt ???? tas gan man nav saprotams!!!!!
Kā jau pats prognozēju- pīles pamatā mitinās grāvjos,par pamatu šim faktam ir salīdzinoši augstais ūdens līmenis ezerā.Pats raidīju 8 šāvienus, guvums 1 merču tēviņš un 3 pelēkās šā gada pīlītes.Atklāšana klusa un mierīga.Cik manīju reta mednieku laiva bija tukšā, lielāko ties vismaz 2 pīles laivā bija.
Padevigi varu zinot, ka pilu sezonas atklasana Azovas jura pie Berdanskas krastie Ukraina ir galigi neizdevusies!
Ne te piles, ne man uz kuga ierocis, ne sezonas atklasana.
Vispar si ir loti netira jura un nesaprotu, ka tada pelke var peldeties!
Saujiet garam!