22.09.2012. 22:03
Atsūti man andris.zarins@medniekiem.lv Vari arī uzzvanīt 26537998. Ja kas es arī brīvi runāju vāciski, varu nopratināt! :D :D
Andri, lai pratinātu ar valodas zināšanām vien par maz.... Pirms pratināšanas vajag paskatīties kaut "Septiņpadsmit pavasara mirkļus", lai apgūtu pratināšanas nianses... :))))
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
24.09.2012. 14:14
Fricis ir iesauka, tautība, nacionālā piederība vai vārds? Ja tomēr ārvalstnieks, tad liekas dīvaini - diez vai viņš pats uz savu galvu izdomāja pamedīt nepazīstamā vietā. Nu dikti prasās plašāks situācijas un faktu apraksts.
Kautnu tādi friči būtu vairāk,jo pateicoties tādai medību biedrībai JUMURDAS pusē, zemnieki savas platības nevar nopļaut,un kartupeļus priekš viņu cūkām audzēt,kaut kā negribās.
Pielauju, ka izsliidēs zēns.. Es pirms 3 gadiem arī nokeru malki, un... Ne ciku ne grabu... Tāpat šiverē pa mežu uz brīvām kājām "ogodams un sēnodams"!:)) tik biš bravūrīgāks palicis..
Kautnu tādi friči būtu vairāk,jo pateicoties tādai medību biedrībai JUMURDAS pusē, zemnieki savas platības nevar nopļaut,un kartupeļus priekš viņu cūkām audzēt,kaut kā negribās.
Atsūti man andris.zarins@medniekiem.lv Vari arī uzzvanīt 26537998. Ja kas es arī brīvi runāju vāciski, varu nopratināt! :D :D
Andri, lai pratinātu ar valodas zināšanām vien par maz.... Pirms pratināšanas vajag paskatīties kaut "Septiņpadsmit pavasara mirkļus", lai apgūtu pratināšanas nianses... :))))
Nu Jumurdas pusē tak ir "audzētava" :)