Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
25.10.2012. 23:14
77.3. kuri darba pārbaudēs iežogotās platībās ieguvuši vismaz III pakāpes diplomu un nav izrādījuši pārmērīgu agresiju pret medījamo sugu dzīvniekiem, atzīti par izmantojamiem medībās un ciltsdarbā;
Komisija vērtēs vai (taksis, foksis ,jagds)nelamājas uz kuili vai alni necenzētiem vārdiem suņu valodā!
Suņi: Bavārijas asinspēdu dzinējs suns - III.pak. pa m/c
25.10.2012. 14:01
Citāta teksts
Ja klaiņojoši suņi plosa stirnu, tad tavuprāt medniekam ir jātēlo klaiņojošu suņu ķērājs. Lai to darītu ir nepieciešams noklausīties kursu un saņem "Dzīvnieku ķērāja" apliecību, kuru izdot tikai un vienīgi Latvijas veterinārārstu biedrība. Absurds...
Latvijas izpildījumā, gan sarežģīti "stiprie papīri" būs kaķim zem astes. Nu labi iestrādās likumā nezin kādus parametrus, kurus tāpat reti, kurš ievēros. Līdzīgi ir ar vilku medībām - ir oficiālais limits un ir reālā situācija "uz vietām" - vilkus šauj visu gadu, protams, tas nenotiek mūsu rajonā:))) Suns būs potēts, apmēram pēc mednieka izskatīsies un....viss.
Suņi: Bavārijas asinspēdu dzinējs suns - III.pak. pa m/c
24.10.2012. 15:43
Lūk topošo medību noteikumu jaunumi!
VII. Šķirnes medību suņu izmantošana medībās
77. Medībās atļauts izmantot tikai šķirnes medību suņus, kuri reģistrēti Lauksaimniecības datu centrā, ievērojot sekojošus nosacījumus:
77.3. kuri darba pārbaudēs iežogotās platībās ieguvuši vismaz III pakāpes diplomu un nav izrādījuši pārmērīgu agresiju pret medījamo sugu dzīvniekiem, atzīti par izmantojamiem medībās un ciltsdarbā;
Un ko man darīt, ja Bavārijas asinspēdu dzinējsuns ir gan asinspēdu suns, gan dzinējs? Vai man būtu jāliek darba pārbaude aplokā ar meža cūku, lai suni varētu ņemt līdzi uz dzinējmedībām, kurās starp citu tas lieliski strādā?
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
24.10.2012. 15:20
Aigar, plekste, protams, prikolīga, bet es nedomāju, ka tas reāli ir bulterjera krustojums, vienkārši suns ar izteiktiem trūkumiem un kļūdām, nav laba tipa, bet ir šķirnes suns. Jebkurā šķirnē mēdz piedzimt kucēni ar neglītām galvām vai nekorekti veidotiem krūšu kurvjiem utt.Man , piemēram, bija kucēns ar pārkodienu un ne jau tāpēc, ka es jagdu ar buldogu krustoju :D
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
24.10.2012. 12:35
Ivar-suns ar zināmu izcelsmi,ja problēmas ar krievu valodu, palūdz lai kāds pārtulko....vel jo vairāk KOMENTĀRĀ PIEMINĒTĀ -komanda iz pribaltiki, bija komanda iz LATVI-I.
Esmu par to, un cīnīšos par to,lai medībās LV tiktu izmantoti suņi ar saprotamu izcelsmi, LV medību specifikai piemērotām medību suņu šķirnēm,bet nafig man uz medībām jāstiepj līdzi cilcraksti.Sunītim no komandas iz pribaltiki ir zināma izcelsme, izstāžu vērtējumi, pie tam, FCI ,a,viņš neatbilst RSL STANDARTAM UN MEDĪBĀS VAR IET ARĪ LV. IVAR PAPĪRIŅI NEATRISINĀS KAUKĀZIEŠU VAI BULTIRJĒRU IZMANTOŠANU MEDĪBĀS....TOS VAR UZTAISĪT UN TEVIS PIEMINĒTO KAUKĀZIETI NOKRISTĪS PAR NORVĒĢU ALŅU SUNI...UN VARĒSI PŪST PAKAĻĀ.
Slēpts
24.10.2012. 12:27
Žanna, ja topika autora vārdi piepildīesies- tad jau nebūs pieprasījuma, jo lai iegūtu minēto pasi nekādus ciltsrakstus nevajag:(:(
"PVD savu ir izdarījis.Radījis starptautiski atzītu (un nepieciešamu dokumentu) 'Mājas un istabas dzīvnieku pasi".Šā dokumenta iegūšana medību suņa saimniekam ir vienkārša un saprotama.
Kam medībās vajag "šķirni apliecinošu" lūdzu precīzi nodefinējiet;
Kam tas VAJADZĪGS????"
Komisija vērtēs vai (taksis, foksis ,jagds)nelamājas uz kuili vai alni necenzētiem vārdiem suņu valodā!
Lūk, komentārs bija par šo... Atvainojos!
Ja klaiņojoši suņi plosa stirnu, tad tavuprāt medniekam ir jātēlo klaiņojošu suņu ķērājs. Lai to darītu ir nepieciešams noklausīties kursu un saņem "Dzīvnieku ķērāja" apliecību, kuru izdot tikai un vienīgi Latvijas veterinārārstu biedrība. Absurds...
Noliec III pakāpi uz pīli aplokā un medī laimīgi! :D
VII. Šķirnes medību suņu izmantošana medībās
77. Medībās atļauts izmantot tikai šķirnes medību suņus, kuri reģistrēti Lauksaimniecības datu centrā, ievērojot sekojošus nosacījumus:
Un ko man darīt, ja Bavārijas asinspēdu dzinējsuns ir gan asinspēdu suns, gan dzinējs? Vai man būtu jāliek darba pārbaude aplokā ar meža cūku, lai suni varētu ņemt līdzi uz dzinējmedībām, kurās starp citu tas lieliski strādā?
Esmu par to, un cīnīšos par to,lai medībās LV tiktu izmantoti suņi ar saprotamu izcelsmi, LV medību specifikai piemērotām medību suņu šķirnēm,bet nafig man uz medībām jāstiepj līdzi cilcraksti.Sunītim no komandas iz pribaltiki ir zināma izcelsme, izstāžu vērtējumi, pie tam, FCI ,a,viņš neatbilst RSL STANDARTAM UN MEDĪBĀS VAR IET ARĪ LV. IVAR PAPĪRIŅI NEATRISINĀS KAUKĀZIEŠU VAI BULTIRJĒRU IZMANTOŠANU MEDĪBĀS....TOS VAR UZTAISĪT UN TEVIS PIEMINĒTO KAUKĀZIETI NOKRISTĪS PAR NORVĒĢU ALŅU SUNI...UN VARĒSI PŪST PAKAĻĀ.
"PVD savu ir izdarījis.Radījis starptautiski atzītu (un nepieciešamu dokumentu) 'Mājas un istabas dzīvnieku pasi".Šā dokumenta iegūšana medību suņa saimniekam ir vienkārša un saprotama.
Kam medībās vajag "šķirni apliecinošu" lūdzu precīzi nodefinējiet;
Kam tas VAJADZĪGS????"