Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
24.10.2012. 12:17
Nu redzi, Ivar, standarts tā kā būtu :D Atliek rakstīt ciltsrakstus :)))))
Slēpts
24.10.2012. 12:12
Aigar.
Man laikam ar ir jāiedzer- citādi TEVi nesaprast..
Norādītajā linkā kā reizi 20 komentārā ir nofiksēts- ka bildē redzamais suns- ir nezināmas izcelsmes.
tāpēc jau vajag sakārtot medību suņu jautājumu..
Ar tavu ieprieksējo ieteikumu, ka vajag tikai PVD papīru- un suns var piedalītes medībās- ja tas īstenosies- tad Latvija varēs izcelties- ar jaunu škirni- " Latvijas medību" kuras škirnes apraksts varētu būt šads:
Kopskats: Galva uz placiem- četras kājas- aste var nebūt
Svarīgākās proporcijas- jebkuras , galvenasi lai smuki izskatās
Uzvedība / Temperaments:- vienmēr medīt gribošs
Galva: vajadzētu būt
Kakls: spēcīgs, bet var būt arī vājš
Aste: dabiska , var būt dekupēta
Kājas: ;četras-
Gaita: līgana- bet var rikšot vai iet gāzelēdamies kā lācis- tad gan reģionos, kur mīt lāči - neizmantot.
Apmatojums: dabīgs- bet ja vajag- atlauts mākslīgais mētelīts
Krāsa: dajebkura
Izmēri:ne vairāk kā 100 cm skaustā, bet Kvalitāti nedrīkst upurēt auguma dēļ.
Trūkumi: principilāli nevar būt - jo suga ir LATVIJAS- Latvija labākā!
Diskvalificējoši trūkumi: tikai un vienīgi saimnieks..
p.s pasmaidam:)
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
24.10.2012. 11:46
http://dogexpert.ru/forum/topi... Ivar brīvā brīdī palasi šo..un papēti bildītes 20 komentarā...
LMKA ŠTUKA/ŠTUKAS.2009.g.janvārī, UZSĀKOT ADMINISTRĒT LMKA T.I. M.KALNIŅA SUŅU REĢISTRU TO SĀKU PAR "DĀLDERU" LĪDZEKĻIEM.LMKA KASE BIJA TUKŠA.JAU 2009.G.VASARAS VIDŪ,NEVIENAM NESLĒPU,KA MAN TĀDS BIZNES NEINTERESĒ.
Slēpts
24.10.2012. 10:20
Žanna!
Var būt zem Aigara profila kāds feiks sēž?:):)
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
24.10.2012. 10:02
Es vienu nesaprotu. Kad es ar Aigaru sēžam pie viena galda, mēs viens otru saprotam, kad sēžam katrs pie sava monitora- ne vella nesaprotam, liekas, ka runājam katrs savā valodā :(
Vajag apsēsties, sarunāt, apvienoties un visiem kopīgi darīt savu darbu!
Vai tad mums nav viens mērķis VISIEM????
Slēpts
24.10.2012. 09:33
Aigar Tu jau labāk zini- pats taču šajā biznesā biji- pats izsniedzi- pats apmaksāji tipogrāfijas pakapojumus un cik saprotu zini, kur TAVĀ valdīšanas laikā ši iespājamā starpība no "1 Š T U K A LS G A D Ā" palika:)
goda vārds- izskatā ka tā organizācija bija kā medus pods, un TEV ir ĻOTI žēl , ka netiec tam vairāk klāt.
Bet par "Kam medībās vajag "šķirni apliecinošu" lūdzu precīzi nodefinējiet; Kam tas VAJADZĪGS????"
Tas vajadzīgs lai medībās nepiedalītos suņi, kas NAV paredzēti medībām !!!
Es NEGRIBU piedalīties medībās, kurās kā dzinēju izmanto KAUKĀZIETI, viņam taču PVD papīrs būs...
p.s laikam jau nav jēgas diskutēt, vieglāk ir pacelt jebkādu tēmu un visas organizācija aplikt....
24.10.2012. 08:51
Žanna-par ko vienoties????
Tēmu uzsāku par "papīriņiem" suņiem medībās.
Uz doto brīdi Medību likums vaļā. Nedaudz pārzinot LV pārvaldes birokrātisko aparatu, zinu ,ka likumā var iegrozīt visādus brīnumus.Mums ir iespēja, suņu jautājumā,normatīvajos aktos, ielikt normas,uz kuru pamata tad varētu atīstīt starptautiski atzītu Nacionālo medību suņu suņkopību,A, tagad tiek bīdīti iekšā normas par "papīriņu" BIZNESU.
Normatīvajos aktos drīkst likt iekšā,kā oblikātus,tikai starptautiski atzītus dokumentus.Savādāk atbalstīsim nevis Nacionālo suņkopību bet nacionālo tipogrāfijas biznesu.
PVD savu ir izdarījis.Radījis starptautiski atzītu (un nepieciešamu dokumentu) 'Mājas un istabas dzīvnieku pasi".Šā dokumenta iegūšana medību suņa saimniekam ir vienkārša un saprotama.
Kam medībās vajag "šķirni apliecinošu" lūdzu precīzi nodefinējiet;
Kam tas VAJADZĪGS????
Lai apliecinātu medību suņa šķirni, AR, izcelsmes dokumentu vien ir par M A Z.Vajadzīgs arī novērtējums suņa atbilstībai šķirnes S T A N D A R T A M.
Mazliet info. par suņu dokumentu biznesu.Ar LMKA LOGO, no dibināšanas brīža 2000.g.5.janvārī līdz 2008.g. tika izsniegtas 3400 šķirnes medību suņu pases(nekur likumā nenodefinēts dokuments)tātad 3400*8=27000LS????,vienas pases tipogrāfijas izmaksa ir ap 0.5-0.7LS 3400*0.6=2040, TĀTAD 27000-2040=24960LS ???? Atskaitēs UR un VID parādās 1 Š T U K A LS G A D Ā.
Biju pacietīgs un izlasīju visus komentārus. Skumji palika!
Latvieši nekad nevienosies - "PAR"! Jo tam vajadzīgi cilvēkus mīloši cilvēki!
Iedodiet tēmu - "PRET"! Tad par to, kuru ņemt par karoga nesēju karā "PRET", būs jārīko konkurss!
Tikai atsevišķu cilvēku ambīciju un rakstura īpašību dēļ, kuri ņemas ar it kā kinoloģiju "po ohotņičim sobakam" lietām, Latvijā ar medību suņu lietu ir galīgā d****.
Daudzi gudri un labi mednieki ar saviem, tikpat gudriem un apmācītiem suņiem, medī savās kompānijās un neliekas ne zinis par šīm "ķengām" un "trulo virtuvi".
Paši izglītojas, paši sameklē savu suni un medī! Savam priekam, savu draugu priekam!
Ieteikums amatpersonām un jaunā Medību likuma suņu sadaļas veidotājiem un vienkārši interesentiem! Jāsamet nauda un jānoalgo divi vācieši un divi krievi (jā, vēl divus amerikāņus - jo modē nāk Amerikas sugas), lai sakārto medību suņu lietas Latvijas Republikā!
"Jei bogu" - cik teiksiet, tik arī es iedošu!
23.10.2012. 16:49
Māri-ko Es provocēju????!!!!Ik pārdienas 'Dalderos" ir cilvēks ar sāpi- to suns neriktīgs to papīri sunim dīvaini to vērtējums sunim nesaprotams......mans padoms-mainiet kluba valdi.....bet izrādās, ka lielākā daļa suņu saimnieku nav nevienā klubā.....
Redzi Māri, mani IR APSŪDZĒJUŠI naudas zādzībā,sadarbībā ar LKF....vēl kaut kādos, man nezināmos,pasaules grēkos, bet vēl neviens nav apsūdzējis MELOS.
Man laikam ar ir jāiedzer- citādi TEVi nesaprast..
Norādītajā linkā kā reizi 20 komentārā ir nofiksēts- ka bildē redzamais suns- ir nezināmas izcelsmes.
tāpēc jau vajag sakārtot medību suņu jautājumu..
Ar tavu ieprieksējo ieteikumu, ka vajag tikai PVD papīru- un suns var piedalītes medībās- ja tas īstenosies- tad Latvija varēs izcelties- ar jaunu škirni- " Latvijas medību" kuras škirnes apraksts varētu būt šads:
Kopskats: Galva uz placiem- četras kājas- aste var nebūt
Svarīgākās proporcijas- jebkuras , galvenasi lai smuki izskatās
Uzvedība / Temperaments:- vienmēr medīt gribošs
Galva: vajadzētu būt
Kakls: spēcīgs, bet var būt arī vājš
Aste: dabiska , var būt dekupēta
Kājas: ;četras-
Gaita: līgana- bet var rikšot vai iet gāzelēdamies kā lācis- tad gan reģionos, kur mīt lāči - neizmantot.
Apmatojums: dabīgs- bet ja vajag- atlauts mākslīgais mētelīts
Krāsa: dajebkura
Izmēri:ne vairāk kā 100 cm skaustā, bet Kvalitāti nedrīkst upurēt auguma dēļ.
Trūkumi: principilāli nevar būt - jo suga ir LATVIJAS- Latvija labākā!
Diskvalificējoši trūkumi: tikai un vienīgi saimnieks..
p.s pasmaidam:)
LMKA ŠTUKA/ŠTUKAS.2009.g.janvārī, UZSĀKOT ADMINISTRĒT LMKA T.I. M.KALNIŅA SUŅU REĢISTRU TO SĀKU PAR "DĀLDERU" LĪDZEKĻIEM.LMKA KASE BIJA TUKŠA.JAU 2009.G.VASARAS VIDŪ,NEVIENAM NESLĒPU,KA MAN TĀDS BIZNES NEINTERESĒ.
Var būt zem Aigara profila kāds feiks sēž?:):)
Vajag apsēsties, sarunāt, apvienoties un visiem kopīgi darīt savu darbu!
Vai tad mums nav viens mērķis VISIEM????
goda vārds- izskatā ka tā organizācija bija kā medus pods, un TEV ir ĻOTI žēl , ka netiec tam vairāk klāt.
Bet par "Kam medībās vajag "šķirni apliecinošu" lūdzu precīzi nodefinējiet; Kam tas VAJADZĪGS????"
Tas vajadzīgs lai medībās nepiedalītos suņi, kas NAV paredzēti medībām !!!
Es NEGRIBU piedalīties medībās, kurās kā dzinēju izmanto KAUKĀZIETI, viņam taču PVD papīrs būs...
p.s laikam jau nav jēgas diskutēt, vieglāk ir pacelt jebkādu tēmu un visas organizācija aplikt....
Tēmu uzsāku par "papīriņiem" suņiem medībās.
Uz doto brīdi Medību likums vaļā. Nedaudz pārzinot LV pārvaldes birokrātisko aparatu, zinu ,ka likumā var iegrozīt visādus brīnumus.Mums ir iespēja, suņu jautājumā,normatīvajos aktos, ielikt normas,uz kuru pamata tad varētu atīstīt starptautiski atzītu Nacionālo medību suņu suņkopību,A, tagad tiek bīdīti iekšā normas par "papīriņu" BIZNESU.
Normatīvajos aktos drīkst likt iekšā,kā oblikātus,tikai starptautiski atzītus dokumentus.Savādāk atbalstīsim nevis Nacionālo suņkopību bet nacionālo tipogrāfijas biznesu.
PVD savu ir izdarījis.Radījis starptautiski atzītu (un nepieciešamu dokumentu) 'Mājas un istabas dzīvnieku pasi".Šā dokumenta iegūšana medību suņa saimniekam ir vienkārša un saprotama.
Kam medībās vajag "šķirni apliecinošu" lūdzu precīzi nodefinējiet;
Kam tas VAJADZĪGS????
Lai apliecinātu medību suņa šķirni, AR, izcelsmes dokumentu vien ir par M A Z.Vajadzīgs arī novērtējums suņa atbilstībai šķirnes S T A N D A R T A M.
Mazliet info. par suņu dokumentu biznesu.Ar LMKA LOGO, no dibināšanas brīža 2000.g.5.janvārī līdz 2008.g. tika izsniegtas 3400 šķirnes medību suņu pases(nekur likumā nenodefinēts dokuments)tātad 3400*8=27000LS????,vienas pases tipogrāfijas izmaksa ir ap 0.5-0.7LS 3400*0.6=2040, TĀTAD 27000-2040=24960LS ???? Atskaitēs UR un VID parādās 1 Š T U K A LS G A D Ā.
kur divi latvieši, tur trīs partijas.
Skumji...
Paši jau negrib vienoties, neviens vācietis vai krievs nepiespiedīs.
Latvieši nekad nevienosies - "PAR"! Jo tam vajadzīgi cilvēkus mīloši cilvēki!
Iedodiet tēmu - "PRET"! Tad par to, kuru ņemt par karoga nesēju karā "PRET", būs jārīko konkurss!
Tikai atsevišķu cilvēku ambīciju un rakstura īpašību dēļ, kuri ņemas ar it kā kinoloģiju "po ohotņičim sobakam" lietām, Latvijā ar medību suņu lietu ir galīgā d****.
Daudzi gudri un labi mednieki ar saviem, tikpat gudriem un apmācītiem suņiem, medī savās kompānijās un neliekas ne zinis par šīm "ķengām" un "trulo virtuvi".
Paši izglītojas, paši sameklē savu suni un medī! Savam priekam, savu draugu priekam!
Ieteikums amatpersonām un jaunā Medību likuma suņu sadaļas veidotājiem un vienkārši interesentiem! Jāsamet nauda un jānoalgo divi vācieši un divi krievi (jā, vēl divus amerikāņus - jo modē nāk Amerikas sugas), lai sakārto medību suņu lietas Latvijas Republikā!
"Jei bogu" - cik teiksiet, tik arī es iedošu!
Redzi Māri, mani IR APSŪDZĒJUŠI naudas zādzībā,sadarbībā ar LKF....vēl kaut kādos, man nezināmos,pasaules grēkos, bet vēl neviens nav apsūdzējis MELOS.