Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
19.10.2012. 13:12
Veselā saprāta mēraukla katram sava ... Jau divdesmit gadus suņu lietās katrs dzīvo pēc sava saprāta. Medībās redzētais liek domāt, ka diez cik labi ar to saprātu vis nav.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
19.10.2012. 11:29
LMKA nolikumi ir izveidoti uz LMMB kinoloģiskās sekcijas nolikumu bāzes,kurus savukārt izveidojuši cilvēki-mednieki ar labām izglītībām veterinārijā un zooloģijā. Ivar-es runāju par LMKA nolikumiem,bet tur tagad nedarbojas neviena struktūra. Es viņas mēģināju iedarbināt....pats redzi kā smird.It īpaši mani apvainoja par sarunu uzsākšanu ar LKF par LMKA izsniegto cilcrakstu atzīšasnu.Tāpēc visu notikumu hronoloģiju ap mani un atsevišķu LMKA darboņiem publicēšu(protams uz dokumentu pamata) vienkārši cilvēkiem ir jāredz kas ir kas ,lai neuzrautos uz afēristiem.Uz šīs notikumu hronoloģijas pamata būs redzams kurš zaglis,kurš liekulis-pakaļā līdējs,kurš vienkārši nekaunīgs cilvēks-afērists.
Par tēmu-Juri nebūs iespējams sastādīt šķirņu sarakstu, pasaulē ir daudz līdzīgu šķirņu, nevarēsi pamatot-kāpēc viena šķirne var, līdzīga nevar vai otrādi.... .Tie kas piedalījās ZM rīkotajā,konsultatīvajā "parunāšanā" laikam palaida garām Pētera Šķerbiņina (pēdējā LMMB kinoloģiskās sekcijas vadītāja) ieteikto par kinoloģiskās padomes izveidošanu.Ja labi padomātu par tās sastāvu būtu sākums kaut kam...
Slēpts
19.10.2012. 11:21
Tas priecē!
Jo atšķirībā no medību likumu- šeit domstarpībām vajadzētu būt stipri mazākām.
Teišam ir zēl- ka cilvēki kuriem ir zināšanas par suņiem nevar apsēsties pie apaļa galda un vienoties par skaistu dzīvi tālāk
Cik dzirdēts, tad pāris dienas atpakaļ Zemkopības ministrijā kā reize visi apsēdās un "draudzīgi" parunāja :)
Slēpts
19.10.2012. 10:50
Aigar, kas tad TEV noticis , ka LMKA ar labu vārdu piemini :) :)
Teišam ir zēl- ka cilvēki kuriem ir zināšanas par suņiem nevar apsēsties pie apaļa galda un vienoties par skaistu dzīvi tālāk. Arī LMKA varētu taču pievienoties LKF, un jau bdami organizācijas iekšienē- darīt savu darbu:)
Jo manuprāt mērķis ir viens- lai medībās piedalītos labi MEDĪBU suņi.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
19.10.2012. 10:38
Māri- tikai cilcraksti nenosaka suņa šķirni.Izcesme ir svarīga kinoloģiskajai organizācijai,šķirni noteiks reģistrētais (kaut kur, nu kaut vai Jāņa Rebļā piezīmju grāmatiņā) suņa šķirnes standarts. LMKA VIENĪGĀ LATVIJĀ isniedz kucēnu apliecības ar derīguma termiņu 1gads, jo suņkopībā krusto dažādas šķirnes vai labāk būtu teikt papildina vajadzīgo un tad 1gada vecumā izstādē vai vaislas materiāla skatē izvērtē SUŅA ATBILSTĪBU ŠĶIRNES S T A N D A R T A M.
LMKA,UN TO ESMU TEICIS VIENMĒR,ir labi nolikumi....tikai nav kvalitatīva izpildījuma,bet tā jau ir cita tēma.
Žanna, par ar čipu lasītāju viss būtu būtu labi, bet , diemžēl, tas uzrādīs tikai suņa īpašnieka anketā ierakstītos datus, jo pieteikumu LDC raksta saimnieks un šķirni arī uzrāda saimnieks. Ciltsraksti LDC nevienu neinteresē.
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
19.10.2012. 08:42
Aigar! Bez aizliegto šķirņu saraksta diez vai tiks cauri - bulterjeri mēdz būt augumā relatīvi necili - palīdīs zem cm latiņas, bet šīberīts tiem turas vāji un žokļi ir vareni. :(
Par tēmu-Juri nebūs iespējams sastādīt šķirņu sarakstu, pasaulē ir daudz līdzīgu šķirņu, nevarēsi pamatot-kāpēc viena šķirne var, līdzīga nevar vai otrādi.... .Tie kas piedalījās ZM rīkotajā,konsultatīvajā "parunāšanā" laikam palaida garām Pētera Šķerbiņina (pēdējā LMMB kinoloģiskās sekcijas vadītāja) ieteikto par kinoloģiskās padomes izveidošanu.Ja labi padomātu par tās sastāvu būtu sākums kaut kam...
Jo atšķirībā no medību likumu- šeit domstarpībām vajadzētu būt stipri mazākām.
Cik dzirdēts, tad pāris dienas atpakaļ Zemkopības ministrijā kā reize visi apsēdās un "draudzīgi" parunāja :)
Teišam ir zēl- ka cilvēki kuriem ir zināšanas par suņiem nevar apsēsties pie apaļa galda un vienoties par skaistu dzīvi tālāk. Arī LMKA varētu taču pievienoties LKF, un jau bdami organizācijas iekšienē- darīt savu darbu:)
Jo manuprāt mērķis ir viens- lai medībās piedalītos labi MEDĪBU suņi.
LMKA,UN TO ESMU TEICIS VIENMĒR,ir labi nolikumi....tikai nav kvalitatīva izpildījuma,bet tā jau ir cita tēma.