78. Pie personas, kura izmanto šķirnes medību suni medībās, atrodas suņa šķirni un vakcināciju apliecinoši dokumenti.
kas tad mums tagad apliecina medība suņu šķirnību?
Aivi vai vari parādīt, kāds tad izskatās tavs medību suns, kas labi dzen medījumu?
Kapēc viss jānoliek uz inspektoru pleciem, elementāru lietu medībās var sakārtot medību vadītājs, viņa ir visas iespējas!!! Medību vadītās pasaka cik suņi iet mastā, pamāca medniekus kādiem papīriem jābūt līdzi suņiem!!!
ai... tā vien liekas ka mēs neākādi negribam ieviest elementāru kārtību, tapēc tie kas rada MK notiekumsu girb tajos sarakstīt visu ko iedomājušies!!!
Savā veidā tā pati potkarte apliecina šķirni, ja mans suns tāds un tāds sakož cilvēku, tad ar potkartes parādīšanu pietiek ka tieši šis suns ir tas pats kodējs.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
16.10.2012. 13:02
Nu Māri-pietuvojies tam, kam tas "suņa dokuments "būtu vajadzīgs,un tas ir medību vadītājs....kat vai tāpēc ,lai ierakstītu,ka suns ir agresīvs pret medījamo dzīvnieku un nav izmantojams medībās....
Manā skatījumā, tāds likums ir izmetams. Vienīgajam kritērijam jābūt, ko suns prot darīt un dara (potēts obligāti), bet viss pārējais ir pupu mizas.
Slēpts
16.10.2012. 13:09
Šos grozījumus apspriešanai ir sagatavojusi ZM. Arī forumā viens no ZM, gan ar segvārdu, bieži apgrozās, pajautājiet, kāpēc tā un ne citādi. Jā aplamības tur ir daudz, kopējiem spēkiem mēģināsim tās labot.
Lai suns pret medijumu ir agresīvs. tam, galvenais nevajag ļaut medījumu plosīt, ka te viens otrs ir ielicis video un lielās vēl ar to. Un kā tad nomērīs to agresiju? Cik zinu tad PVD pat netiek galā ar agresīviem suņiem, kuri apdarud cilvēkus
Aigar es tiešām nesaprotu ko tu gribi pateikt, ka es varu darīt ko un kā gribu ar saviem suņiem... lecināt un dot uz visām pusēm kucēnus, tos sapotēt, lai tiem ir vakcinācijas pase un lai sagādā prieku medniekiem?
ss.lv ir pils ar sludinājumiem, kur suņiem nav ciltsrastu... pa 5 Ls var nopirk kucēnu!!! izpotē un ej medībās!!!
bet es tā negribu, tad kāda velna pēc citi cenšas kaut ko domāt plānot, sekot līdz kaut kādam elementāram ciltsdarbam?
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
16.10.2012. 13:36
Manuprāt šajā diskusijā vairāk vajadzētu izskanēt nevis kritikai par kāda iniciatīvu, bet gan pamatotiem ieteikumiem ko un kā jūsuprāt darīt, lai sakārtotu ar medību suņiem saistīto likumdošanu!
Māri, par to jau ir stāsts, ka pašreiz arī Tu, arī es un "da jebkurš", kas noreģistrē biedrību (bija, laikam, vajadzīgi 3 cilvēki) var sākt "štancēt" ciltsrakstus un tādus dokumentus, kādus vien sirds vēlās... Piekritīsi tak, ka tas nu nekā nenodrošina to, ka šis ciltsdarbs tiešām notiek, vai šiem cilvēkiem ir kaut jel kāda izpratne par šķirnēm, selekciju utt.
kas tad mums tagad apliecina medība suņu šķirnību?
Kapēc viss jānoliek uz inspektoru pleciem, elementāru lietu medībās var sakārtot medību vadītājs, viņa ir visas iespējas!!! Medību vadītās pasaka cik suņi iet mastā, pamāca medniekus kādiem papīriem jābūt līdzi suņiem!!!
ai... tā vien liekas ka mēs neākādi negribam ieviest elementāru kārtību, tapēc tie kas rada MK notiekumsu girb tajos sarakstīt visu ko iedomājušies!!!
ss.lv ir pils ar sludinājumiem, kur suņiem nav ciltsrastu... pa 5 Ls var nopirk kucēnu!!! izpotē un ej medībās!!!
bet es tā negribu, tad kāda velna pēc citi cenšas kaut ko domāt plānot, sekot līdz kaut kādam elementāram ciltsdarbam?