Kaut kas man nesanāk!!! Kad uzlieku uz manuālā režīma un cenšos aizsūtīt bildi, sūtīšana aiziet līdz 10/10 solim un uzmet send failure, try again vai Error . Kaut kas tomēr nav tā kā vajag. Visus parametrus sarakstīju kā Tev Aleksej. Nu nesūtās. Tas pats ir arī uz instant režima.
Kur Tu ņēmi informāciju ka account un pasword ir jābūt mms@mms ???
Zonu rāda pilnu stabiņu, It kā viss ir ok, bet tik nesūta!!!
Protams ka var izmantot kā parastu kameru, bet nu nav lielas vēlēšanās to darīt.
Aleksej, Tev ir tāda pati kamera kā man norādīta uz bildes???
Atsūti lūdzu savu telefona numuru uz manu profilu.
Ja kāds zina, ko es daru nepareizi, lūdzu palīdziet!!!!!
Iepriekš paldies!!!
Slēpts
26.10.2012. 15:50
Pasmaidam-
1. SIM karti, kas piesaitīta LMT ieliki?
2. Domāju ka iepriekš ir redzams Alekseja telefona nr...
Man sākumā bija tas pats, meidināju vairak reizes. Kads tev ir sim kartes operators, es nopirku O-karte. Kāda veidā tu raksti parametrus atmiņas kartī. Parametrus jaraksta uz kameras manuali, ne uz datora.
Nopirku O'karti. Parametrus rakstīju datorā. Ieliekot SD karti kamerā visi parametri rāda ,ka ir pareizi( tādi, kādus Tu norādīji). Pirms tam vadīju manuāli, bet tad es tikai varu ievadīt URL, APN, IP un PORT. ACCOUNT un PASWORD varu tik datorā ierakstīt. Kur Tu atradi tādu info ka account un pasword ir jābūt mms@mms ?? Tev kamera ir tieši tāda pati vai varbūt Tev ir jaunāks modelis??
Kur Tu ņēmi informāciju ka account un pasword ir jābūt mms@mms ???
Zonu rāda pilnu stabiņu, It kā viss ir ok, bet tik nesūta!!!
Protams ka var izmantot kā parastu kameru, bet nu nav lielas vēlēšanās to darīt.
Aleksej, Tev ir tāda pati kamera kā man norādīta uz bildes???
Atsūti lūdzu savu telefona numuru uz manu profilu.
Ja kāds zina, ko es daru nepareizi, lūdzu palīdziet!!!!!
Iepriekš paldies!!!
1. SIM karti, kas piesaitīta LMT ieliki?
2. Domāju ka iepriekš ir redzams Alekseja telefona nr...