Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
26.10.2012. 13:33
Pilniba aizliegt svina municiju butu debili! Ta pati sporta sausana utt no ta tikai ciestu. Domaju ka pareizais cels butu samazinatas nodoklu likmes piemerosana bezsvina municijai, lai finansiali stimuletu cilvekus to izmantot.
Ka jau ieprieks esmu uzsveris, es censos izmantt bezsvina municiju savas parliecibas del, un nevienu negribu piespiest darit tapat. Protams ir municijas kuram bezsvinu dabut Latvijas apstaklos ir praktiski neiespejami, ka piemeram 22LR, 357 mag, tam pasam 223 neesmu sastapis neko...:(
Baidos ka dazs labs bezsvins, ka piemeram teflons un keramiskas lodes nepatiks ari VP no vinu slavenas kolekcijas viedokla, jo sadu municiju identificet un piesiet pie stobra praktiski nav iespejams!
Slēpts
26.10.2012. 13:43
Andri, iekš Zommers ir 223 kalibra Federal bezsvina munīcija pieejama, liekas ka Hubertā bija bezsvina 223 kalibram no Hornady
Schleswig-Holstein ist vorgeprescht und hat bleihaltige Munition für Jäger verboten. Der Grund: Vögel, die Aas fressen, können sich daran vergiften – schlecht für die Umwelt ist es ohnehin. Eine Entscheidung, die das Blut der Jäger in Wallung bringt. Auch ihnen geht es um Tierschutz.
Seit April ist das Schießen mit bleihaltiger Munition in Schleswig-Holstein verboten. Hintergrund sind die Gefahren, die durch Rückstände des Schwermetalls für die Natur und die Gesundheit von Verbrauchern entstehen können.
Tirgot daargaaku muniiciju -protams ka izdeviigaak .....
Ka jau ieprieks esmu uzsveris, es censos izmantt bezsvina municiju savas parliecibas del, un nevienu negribu piespiest darit tapat. Protams ir municijas kuram bezsvinu dabut Latvijas apstaklos ir praktiski neiespejami, ka piemeram 22LR, 357 mag, tam pasam 223 neesmu sastapis neko...:(
Baidos ka dazs labs bezsvins, ka piemeram teflons un keramiskas lodes nepatiks ari VP no vinu slavenas kolekcijas viedokla, jo sadu municiju identificet un piesiet pie stobra praktiski nav iespejams!
http://www.focus.de/politik/de...
Seit April ist das Schießen mit bleihaltiger Munition in Schleswig-Holstein verboten. Hintergrund sind die Gefahren, die durch Rückstände des Schwermetalls für die Natur und die Gesundheit von Verbrauchern entstehen können.