Šī vasara un rudens parādija, ka ar meža treilēšanas tehniku visur izbraukt nevar. Manuprāt ekonomiski izdevīgi ir uz mežu braukt ar auto kuram ir paaugstināts klīrensss un 4x4, bet piekabē draudziņš KVADRA. Bikšu sausumu protams garantēt nevar..... Ko var izdarīt kvadra un kilomatra izmaksa nav samērojamas ar džipu, vai tanku. Universāls darba zirgs kuru var lietot cauru gadu, ja protams uzmontē, piemēram, sniega ķēdes.
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
30.10.2012. 16:14
Ko jūs, veči, te ar plācenīšiem niekojaties - visnopietnākais aparāts medībām ir Suzuki Vitara kantainais trīsdurnieks. :) Pēc spējām vienāds ar ņivu, pēc izmaksām arī. Ne jau visiem kolektīvā vajag GAZ-66.
par vienu vai pāris Amarok apkopēm var nopirkt Ņivu ar kuru pāris gadu bēdu nezinās.
Diemžēl Ņivām problēmas sākas jau pēc izbraukšanas no rūpnīcas vārtiem. Caurejamība, protams, Ņivai ir labāka kā L200 vai Hilukam, bet ..... zirgam tā ir vēl labāka, taču tāpēc es netaisos priekš medībām pirkt zirgu. :))
Esmu braucis gan ar Ņivu, gan L200, gan ar Hiluku.... Viennozīmīgi , vērtējot visus plusus un mīnusus, labākais ir Hiluks. Tie, kas te aprunā pikapu īpašniekus par nevēlēšanos sabuktēt vai novārtīt autiņu, vienkārši ir nožēlojami skauģi, kas paši nav spējīgi nopelnīt naudu autiņam, bet apriet citus viņiem laika pietiek, jo vieglāk ir sēdēt internetā un apriet citus, nevis strādāt un pelnīt naudu autiņam. Piebildīšu - ar savu Hiluku vadāju gan suņus , gan dzinējus, mašīnas sakopšanai, katras nedēļas nogalē veltu vismaz 2-3 stundas.
Kārli, jautājums Tev,liekas stāvi tuvu Moller auto,pasaki cik maksā priekšējā bufera apakšējā daļa ar spoileri resti moldingu un miglas acīm,protams jautājums provokatīvs,bet tomēr?!
Principā katram savs viedoklis un taisnība ir pa vidu. Aizpagājušo sestdien tika skaisti ietupināti divi Hilux, toties ar Ņivu vilkām arā nomedīto alni... Māri, Ņivas problēmas sākas nevis no izbraukšanas aiz rūpnīcas vārtiem, bet gan no tās izlaiduma gada. Un konkrēti, ņemt var ražotu līdz 1988.g.izl.-bleķu biezums,antikorozijas apstrāde ir galvas tiesu pārāka. Arī ritošās daļas un transmisijas izgatavošanas mezglu kvalitāte ir krietni labāka.Jaunāka gada ražojuma, īpaši pēc 2002.,rūsas problēmas sākas jau pirms vārtiem, par pārējo pat runāt negribas.UN!
kas paši nav spējīgi nopelnīt naudu autiņam,
,cik es varu un māku, tik es godīgi nopelnu un ar tiem līdzekļiem arī rikojos, kas ir manā rīcībā. Otra patiesība:nav problēmu nopirkt jaunu un skaistu autinu(arī izstumjot caur projektiem), problēma ir - vai to spēj uzturēt. ja šo atzinumu var izpildīt - nekādu problēmu, tikai uz priekšu!
To Juris saka ar cerībām, ka beidzot izdosies pārdot savu sarkano Vitaru. :):):)
Diemžēl Ņivām problēmas sākas jau pēc izbraukšanas no rūpnīcas vārtiem. Caurejamība, protams, Ņivai ir labāka kā L200 vai Hilukam, bet ..... zirgam tā ir vēl labāka, taču tāpēc es netaisos priekš medībām pirkt zirgu. :))
Esmu braucis gan ar Ņivu, gan L200, gan ar Hiluku.... Viennozīmīgi , vērtējot visus plusus un mīnusus, labākais ir Hiluks. Tie, kas te aprunā pikapu īpašniekus par nevēlēšanos sabuktēt vai novārtīt autiņu, vienkārši ir nožēlojami skauģi, kas paši nav spējīgi nopelnīt naudu autiņam, bet apriet citus viņiem laika pietiek, jo vieglāk ir sēdēt internetā un apriet citus, nevis strādāt un pelnīt naudu autiņam. Piebildīšu - ar savu Hiluku vadāju gan suņus , gan dzinējus, mašīnas sakopšanai, katras nedēļas nogalē veltu vismaz 2-3 stundas.