Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
01.11.2012. 17:54
nepatīk dzinējmedībās nekam neder, nerej skrejošu zvēru, vai to ko neredz, tāpēc jākrusto sugas:) laikām ir augšējā oža, dzinējiem apakšējā, dzinēji sliktāk mežā atrod zvērus, laikas labāk to nevar noliegt, bet laikas gandrīz nerej liels mīnuss. mums gadījās nejauši sakrustot krievu eiropas laiku ar igauņu dzinēju, abi bija tīrasiņu, kucēni piedzima visi ar augšējo ožu un visi dzina ar balsi. labāku suņu nekad nav bijis, laidām kopā ar manu krievu dzinēju, ar šiem suņiem izbraukājām gandrīz visu latviju, visi aicināja medībās. bet 2gadi atpakaļ suns pazuda un krievu dzinējs nomira no vecuma. man bija 2 jauni suņi bet mēnesi atpakaļ viens pazuda. palika krievu dzinējs, meklēju kautko no laiku šķirnes lai būtu augšējā oža un suņi var strādāt pārī.
Suņu saimniekiem patīk slavēt savus suņus, pat brīžiem līdz kuriozam. visi suņi dzen mastu, bet viens suns mežā neiet. Saimnieks atrunājas tas tādēļ,ka viņš saož, ka nav vērts, jo mastā neesot vērā ņemamu medījumu:)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
01.11.2012. 18:25
Jā Jāni! Slikta tev laika bija trāpijusies... Manējā darīja visu, gan beigtu atrada, gan alās līda, gan nira, gan turēja un dzina.... un putnus pienesa... Bet maksāja men tas sešus gadus! Un tagad Reksa nav, bet visa Opera jāsāk no jauna...:( Nekad vairs man nebūs tikai viena suņa! Pietiek!
Slēpts
01.11.2012. 20:46
Pēteri- tas laikam par manu taksi- tik tiešam man ir bijuši gadījumi, ka neiet mastā un viss:)
Bet par vinu tomēr ir teiciens- kur Pikselis tur gaļa:)
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
02.11.2012. 08:06
VĀCU MEDĪBU TERJERS (VĀCU JAGDTERJERS)-Jāni Rebli-būtu Tev un tavam medību veidam piemērotā medību suņu šķirne.Cēsu apkārtnē ir labu Jagu audzētāji, ja gribēsi atradīsi.
Es medībām LV neņemtu ne norvēģijā ne zviedrijā ne bavārijā radītās specializētas šķirnes.
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
02.11.2012. 12:54
Dziļā sniegā būs pagrūti ar jagdu, bet dzen tiešām ar balsi un labi var atšķirt no lielajiem suņiem. Varbūt sakontaktējies ar Dmitriju Savčenko no Ventspils, bija viņam tiko metiens, pats arī paņēmu no viņa.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
02.11.2012. 20:19
Jā Jāni! Slikta tev laika bija trāpijusies...
man tāda laika nebija, es skatos kā citiem, visi laiku saimnieki liela ka labi iet bet es ar viņiem kopā ejot vēl nēsmu redzējis ka kāda no viņām labi strādātu, kam tāds suns kas mastā 2 reizes aizrejas, tik pat labi pats bļaut varu
Katram medniekam ir savs suns-favorīts! Lai ko ieteiktu, kādam tas liksies O.K., citam - pilnīgi pretēji!
Bet par vinu tomēr ir teiciens- kur Pikselis tur gaļa:)
Es medībām LV neņemtu ne norvēģijā ne zviedrijā ne bavārijā radītās specializētas šķirnes.