Nesaprotu,Līga,kāpēc Tev šis jautājums ir tik aktuāls, vai tiešām vēlies diezgan nežēlīgā veidā eksperimentēt ar savu bavārieti ? Nevaru viennozīmīgi Tev atbildēt,jo katra mednieka pieredze var būt dažāda,taču mans viedoklis ir,ka : Jā , var ietekmēt, pie tam uz slikto pusi.Atkārtoju, tas ir tikai tas, ko man nācies novērot, kā arī dzirdēt no vecākiem medniekiem.
kā jau minēts - katram savi + un -
dažas ipašības un novērojumi
(+) suns ir spēcigāks un izturigāks, (-) stūrgalvigāks, tāpat cenšas izcīnīt savu vietu "barā" (t.sk. mājās ģimenē un starp citiem sugas pārstāvjiem)
(+) kuces čaklākas un uzticīgākas uzmanīgākas. (-) nereti gadās ka provicē suņus,
tie ir mani novērojumi un viedoklis, ko esmu izdarījis, jo vienlaicīgi ir bijuši suns un kuce (vienas šķirnes). labi var salidzināt.
esmu nonācis pie secinājuma par labu kucēm
Aprīkojums: Tikka T3 Hunter 308 win., FinnClassic 12/76
Suņi: Inkija, Bavārijas asinspēdu dzinējsuns
Medību trofejas: 11
23.11.2012. 11:32
Manā pieredzē ir bijuši gan labi suņi,gan kuces.
Šķiet , ka mani novērojumi ir līdzīgi.
Vismaz man 90% visu mēslu sastrādā kuces, pie tam suņus viņas izprovocē. Ne jau par velti krievu valodā vārds suka nozīmē ne tikai suņu meiteni
Kas attiecas uz šo , tad šķiet Tev Žanna stipri nav veicies ar suņu meitenēm.Mums kolektīvā ir tevis pieminētā jāgda puika, nu tad tas bez brīdinājuma mauc arī medniekiem.Tā kā laikam vairāk piekritīšu Ilmāra sacītajam.
Žanna,palasot uzmanīgāk Tevis teikto,man šķiet,ka arī cilvēku sabiedrībā vērojams kaut kas līdzīgs.Tas protams nenozīmē,ka es tagad 90% sieviešu, gribētu nosaukt par s.....m,nebūt nē.Bet sava daļa patiesības Tev ir.:)
dažas ipašības un novērojumi
(+) suns ir spēcigāks un izturigāks, (-) stūrgalvigāks, tāpat cenšas izcīnīt savu vietu "barā" (t.sk. mājās ģimenē un starp citiem sugas pārstāvjiem)
(+) kuces čaklākas un uzticīgākas uzmanīgākas. (-) nereti gadās ka provicē suņus,
tie ir mani novērojumi un viedoklis, ko esmu izdarījis, jo vienlaicīgi ir bijuši suns un kuce (vienas šķirnes). labi var salidzināt.
esmu nonācis pie secinājuma par labu kucēm
Šķiet , ka mani novērojumi ir līdzīgi.
Vismaz man 90% visu mēslu sastrādā kuces, pie tam suņus viņas izprovocē. Ne jau par velti krievu valodā vārds suka nozīmē ne tikai suņu meiteni
Kas attiecas uz šo , tad šķiet Tev Žanna stipri nav veicies ar suņu meitenēm.Mums kolektīvā ir tevis pieminētā jāgda puika, nu tad tas bez brīdinājuma mauc arī medniekiem.Tā kā laikam vairāk piekritīšu Ilmāra sacītajam.
Ups!!! :)