Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
23.11.2012. 09:01
Gvido, suns ir it kā atklātāks, visu, ko dara, viņš dara tā vienkārši, viņam uz sejas ir rakstīts viss, ko viņš domā. Ja briest klautiņš starp puikām,piemēram, viņi vēl kādu brīdi viens otra priekšā dīdās un rožas korčī, bet kuce, ja kādam izdomā sadot pa purnu, pagaidīs, kad es neredzu un bez brīdinājuma būs krāgā iekšā! Vismaz man 90% visu mēslu sastrādā kuces, pie tam suņus viņas izprovocē. Ne jau par velti krievu valodā vārds suka nozīmē ne tikai suņu meiteni :D
Žanna,palasot uzmanīgāk Tevis teikto,man šķiet,ka arī cilvēku sabiedrībā vērojams kaut kas līdzīgs.Tas protams nenozīmē,ka es tagad 90% sieviešu, gribētu nosaukt par s.....m,nebūt nē.Bet sava daļa patiesības Tev ir.:)
Aprīkojums: Tikka T3 Hunter 308 win., FinnClassic 12/76
Suņi: Inkija, Bavārijas asinspēdu dzinējsuns
Medību trofejas: 11
23.11.2012. 11:32
Manā pieredzē ir bijuši gan labi suņi,gan kuces.
Šķiet , ka mani novērojumi ir līdzīgi.
Vismaz man 90% visu mēslu sastrādā kuces, pie tam suņus viņas izprovocē. Ne jau par velti krievu valodā vārds suka nozīmē ne tikai suņu meiteni
Kas attiecas uz šo , tad šķiet Tev Žanna stipri nav veicies ar suņu meitenēm.Mums kolektīvā ir tevis pieminētā jāgda puika, nu tad tas bez brīdinājuma mauc arī medniekiem.Tā kā laikam vairāk piekritīšu Ilmāra sacītajam.
Ups!!! :)
Šķiet , ka mani novērojumi ir līdzīgi.
Vismaz man 90% visu mēslu sastrādā kuces, pie tam suņus viņas izprovocē. Ne jau par velti krievu valodā vārds suka nozīmē ne tikai suņu meiteni
Kas attiecas uz šo , tad šķiet Tev Žanna stipri nav veicies ar suņu meitenēm.Mums kolektīvā ir tevis pieminētā jāgda puika, nu tad tas bez brīdinājuma mauc arī medniekiem.Tā kā laikam vairāk piekritīšu Ilmāra sacītajam.